4.1 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Наглост! Сиренявият бос Димитър Зоров тръгва на бунт

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Демонстрация на политически шантаж удари земеделския министър Кирил Вътев. Във вторник сутринта подготвящи протест животновъди съобщиха, че ще търсят съдействие от ГЕРБ и ДПС за оставката на Вътев. Формалният повод са думи на министъра по повод хроничното недоволство в бранша. „Време да слязат на земята, да спрат да ламтят, а да си вдигнат производителността“, е заявил Кирил Вътев след като уверил, че плащанията към бранша се извършват ритмично и няма причина за безпокойство.
Само в Новините Днес: Кашкаваленият бос Димитър Зоров яхна БМВ i7 за 250 бона, черпи бивши и настоящи шефове на ДФЗ в Гърция (СНИМКИ)

„Министърът на земеделието ни нарече алчни. Ние не сме алчни, а работещи хора и затова се обръщаме към ГЕРБ и ДПС да подкрепят нашето искане за оставка на министъра“, каза във вторник фермерът Бойко Синапов.

Най-наглото е, че предстоящият протест срещу Кирил Вътев се оглавява от едрия кашкавален бос Димитър Зоров, заедно със споменатия Бойко Синапов, Пенка Христова от Институт на жените фермери и др.
Самият Зоров определи като основен проблем осигуряването на по-голяма субсидия заради войната в Украйна. В момента „таванът“ на тази помощ е 250 000 евро и големите фермери вече са ги усвоили.

Междувременно, докато фермери начело със сиренявия бос Зоров готовят протест, от Брюксел дойде новината, че таванът на въпросната помощ се вдига до 280 000 евро на стопанство.
Материалът Наглост! Сиренявият бос Димитър Зоров тръгва на бунт е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ