16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Най-честите причини за прекратяване на връзката – Част 1

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Има много причини за прекратяване на взаимоотношенията ви – различни характери, скандали, несъгласие. От дребни неща, като никога да не благодарите, до сериозни проблеми, като отказ от компромис, това са най-големите причини партньорството ви да се провали. Прочетете, за да научите кои са основните причини за раздяла.

Основните причини за раздяла

1. Не сте на едно мнение за важите въпроси

Има някои основни въпроси, като къде ще живеете, искате ли деца, колко е важна работата за вас.

67% от разногласията в една връзка според експерти никога не се разрешават и не е необходимо, но останалите 33%, ако не бъдат решени, могат да доведат до края на връзката. Това да сте на една вълна спрямо животът е един от основните проблеми, които трябва да решите.

Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

Проверка по рама

2. Имате нереалистични представи.

Всеки понякога бърка и прави грешки. Подкрепящите се партньори преминават през тези грешки, докато неподкрепящият партньор ще се отнася така, сякаш другия трябва да е перфектен през 100 процента от времето и няма право на грешка. Това води до разочарование и от двете страни.

Не опитвайте да променяте партьора си спрямо своите разбирания и мислене, а го приемете такъв какъвто е. Иначе рискувате да прекратите връзката си в ранен етап. Когато се фокусирате върху партньора си, това дава възможност да намерите причини да го обвините и да набедите, че проблемът е в него. А дори не разбирате, че и вашето поведение има огромна роля.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

3. Страх ви е да бъдете сами

Друга често срещана грешка в едни взаимоотношения е страхът от самота. Когато ви е страх да останете сами, вие сте склонни да бъдете във всякакъв тип връзка, дори и да е нездравословна. Това чувство пречи на връзката да се развива правилно.

Магазин за Акумулатори

4. Сравнявате връзката си с другите

Колкото по-лоши са нещата във вашата собствена връзка, толкова по-добре ще изглеждат всички останали. Но никога не се знае какво се случва зад затворени врати. Снимките в социалните мрежи не са критерии. Но гледайки ги, спирате да обвръщате внимание на връзката си и започвате да мечтаете за нещо, което е нереално.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ