България

НАПАСТ в Новините Днес: Бой в централата на ГЕРБ! Депутати се хванаха за гушите кой да дои Плевенско (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Жестоко меле в централата на ГЕРБ! Депутати се хванали за гушите в битка кой да дои Плевен и региона с прокарване на свои схеми и назначаване на врени хора по върховете на администрацията!

Това гласи пореден сигнал до Новините Днес за безобразията, случващи се вътре в шайката, от които, обаче, страда целият народ.

СИГНАЛ до КПКОНПИ! Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа – брат му е кмет, майка му има мед. лаборатория, а жена му – охранителна фирма

Ето ужасяващите разкрития за грозното лице на ГЕРБ, което няма да видите по телевизията, нито при обиколките на Бойко Борисов по села и паланки:

Проверка по рама

СКАНДАЛ в Новините Днес: Сенчест бизнесмен държи Бойко с нарко компромати! Убиецът на ГЕРБ-Плевен набута любовница в листата, Бойко си трае

Спасете ни от тази напаст!!!! Пламен Тачев се връща начело на структурата на ГЕРБ Плевен. След ожесточен скандал в централата на ГЕРБ в София стигнал до бой между Пламен Тачев и Валери Лачовски е взето решение Лачовски да бъде отстранен и неговото място да заеме Тачев.

Валери Лачовски брани корупционното си блато с юмруци

Престъпните пипала на октопода на ГЕРБ са се увили около Плевен от години и почти са убили обикновените хора с честни бизнеси. Много симпатизанти напуснаха, отвратени от ситуацията в Плевен.

СИГНАЛ до Новините Днес: Депутат и кмет от ГЕРБ трупат имоти в Плевенско, плашат жертвите с Бойко (Цацаров и Гешев опънаха чадър над клана Лачовски)

Общинските съветници от ГЕРБ са подложени на психически тормоз от Лачовски да узаконяват прищевките му. Дълго време хунтата вилнее с пълна сила, влиза в схеми, вкарва корумпирани и тъмни фигури във властта, краде, завладява, всява страх и плаши обикновените хора с Бойко Борисов.

Гербаджиите спускат парашутисти на ръководни позиции, гласят близки хора на благи службици и всичко това за сметка на гражданите. Публична тайна е, че доскоро в Плевен не можеш да работиш на държавна работа, ако не си от ГЕРБ.

Магазин за Акумулатори

Нова мръсотия в Новините Днес: Калинката на ГЕРБ с 38 бона заплата набутана за депутат от Плевен (ДПС помага на любовницата на Влади Горанов – Десислава Трифонова)

Главно действащо лице в тази схема е настоящият депутат от ГЕРБ Валери Лачовски и изританата от Българската агенция за инвестиции (БАИ) калинка Десислава Трифонова, папкала 38 000 лева заплата на месец.

Ето го рекетьора на Бойко – депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев (авер на Борисов в канали за дрога – РАЗКРИТИЯ)

Пламен Тачев – в миналото ортак на Бойко Борисов, е решил да се връща в политиката и да лъска мутренския си имидж като депутат от шайката. Кой е той обществото си припомни след 12 май 2021 г., когато третото правителство на Бойко Борисов отиде в историята и бе заменено от служебния кабинет с министър-председател Стефан Янев.

Пламен Тачев е ортак на Бойко в мътните години на „прехода“

Тогава в парламентарната Комисия по ревизията на мутренското управление показания даде зърненият бос Светослав Илчовски, който разкри, че депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев е истинска мутра, облечена във власт.

„По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа (вижте криминалните типове в листата)

Заради осветляването му сенчестият бизнесмен, който бе депутат от 2009 до май 2021 г., бе принуден да се откаже от листите на партията за следващите избори. Името му беше споменато заедно с това на Анатолий Иванов като хора, които са „назначили” директора на местното подразделение на „Напоителни системи”, от когото земеделецът Светослав Илчовски се оплакваше, че му поискал такса „спокойствие”, за да си гледа земеделието.

„Първо трябва да платиш на местния депутат от ГЕРБ, а на държавата може и по-късно”, обясни какво е чул Илчовски от гербопитеците в Плевен, докато описваше историята на поисканите плащания.

Браво на Румен Радев! В ГЕРБ пищят на умряло – „калинка” изритана от Агенцията за инвестиции с викове „ИЗЧЕЗВАЙ”

Оказа се,че Десислава Трифонова е близка интимна приятелка от миналото на Илчовски. В по-ново време фенката на марковите парцалки имала вземане-даване с финансиста на шайката Владислав Горанов, носи клюката в ГЕРБ.

Официалният мотив на Пламен Тачев да се оттегли от листата в ГЕРБ-Плевен през 2021 било желанието му „да предаде щафетата на по-младите”.

По позната герберска традиция един некрадец се заменя веднага с друг. И тук изгрява звездата на разследвания от КПКОНПИ и прокуратурата за източване на средства от община Кнежа Валери Лачовски, за чиято фамилия Новините Днес направи серия разкрития. Вместо да бъде подсъдим, а защо не вече и в затвора, той сега е депутат и се разхожда в НС.

СИГНАЛ до КПКОНПИ! Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа – брат му е кмет, майка му има мед. лаборатория, а жена му – охранителна фирма

Припомняме: ето как действа ГЕРБ по места – братът на депутата Валери Лачовски – Илийчо, е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е бил прокурист, т.е., шеф, б.ред.), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Гербопитеците не казват защо ѝ е на МБАЛ-Кнежа частна лаборатория, след като си има своя? Или единствената причина е мамата на кмета Илийчо и на прокуриста Валери да си заработва свои пачки, че да не рови в чекмеджетата на синовете, а общинската болница да е пред фалит?

Интересно е да се спомене, че и на трите проведени през 2021 г. избори, Валери Лачовски получава солидна платена подкрепа, предимно от мургавите ни събратя в Кнежа и селата в замяна на дребни услуги, свързани със „инфраструктурни проекти”, подарени на ВИА груп, твърди информаторът на Новините Днес.

Материалът НАПАСТ в Новините Днес: Бой в централата на ГЕРБ! Депутати се хванаха за гушите кой да дои Плевенско (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort