2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Напръсках с тази смес на шега, а сега пръскам редовно: Кухнята мирише свежо и чисто, а мухите пази далеч

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Да се ​​отървете от лошите миризми от кухнята си и да отблъсквате мухи по едно и също време може да не е толкова трудно, колкото си мислите. Този фантастичен трик ще ви помогне да направите и двете с един разход!

Вашата кухня е място, където се извършват много дейности, включващи приготвяне на храна и почистване на бъркотията.
Всички тези дейности произвеждат различни миризми, някои от които са приятни и привлекателни, а други – доста ужасни. Много от вас се стараят да премахнат тези неприятни миризми, но по-често не успяват да направят това и в крайна сметка се чувстват разочаровани и уморени от опит. Е, настояваме да дадете шанс на този невероятен трик и да видите невероятните резултати за себе си!

Кухня, която е безупречно чиста и мирише свежо и чисто, е мечтата на всеки, нали? Но за да постигнете това, трябва да положите сериозни усилия за почистване и триене на подове и уреди или казано иначе, трябва да чистите по цял ден.
За щастие, има лесен трик, който ще ви помогне да премахнете всички неприятни миризми, като същевременно пазите мухите далеч. Следвайте простите стъпки по-долу:

Проверка по рама

Съставки:
3 чаши гореща вода
3 супени лъжици омекотител за тъкани
1 супена лъжица сода за хляб
чиста, празна бутилка за пръскане

Начин на употреба:

Попълнете празната бутилка за пръскане с омекотител по ваш избор и след това добавете топла вода и сода за хляб в нея. Разклатете добре, за да получите вашата смес.
Напръскайте с получената смес върху всички ваши кухненски повърхности. Правете това редовно и вашата кухня винаги ще мирише свежо и чисто. Също така, вече няма да видите никакви мухи в дома си.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ