България

Наркотрафикът пострада: 70 дилъри от „София Запад” се вляха в бунта на „Възраждане”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Наркотрафикът в София търпи загуби заради протеста на „Възраждане” срещу държавния глава Румен Радев и вътрешния министър Бойко Рашков, маскиран като бунт срещу „зеления фашизъм”. Това издаде високопоставен източник от редиците на Костя Копейкин ексклузивно пред Новините Днес.

Такива ултраси дадоха карт бланш на ченгетата на Младен Маринов да окървавят протеста срещу Баце през 2020-а

„Поне 70 човека на „София Запад” са пред Народното събрание, очевидно добре платени, за да изоставят за цял ден бизнеса с дрога”, констатира нашият информатор.

Слуга на ГЕРБ в Новините Днес: Костя Копейкин на инструктаж при Бойко дни преди „бунта”(РАЗКРИТИЯ)

„Наркотрафикът пострада много от тоя лош Рашков”, шегува се запознатият с мерзостите на Костадин Костадинов, който не се появи пред парламента, но пази интересите на Баце с онлайн включвания.

Проверка по рама

За дилърите в синята агитка „София Запад” не тайна, че са на слушалка при Бойко Борисов.

Вагабонти от „София Запад“ за пореден път скочиха на полицията в услуга на ГЕРБ

Същите ултраси бяха сред главните виновници за провокациите на бунта срещу Тиквата и Иван Гешев през 2020-а година, така щото полицията на мутренския шофьор Младен Маринов да получи формален повод да пребие младежите, осмелили се да поискат оставката на ГЕРБ и главния прокурор.

Само в Новините Днес: ГЕРБ стои зад протеста на Костя Копейкин, мишени са Румен Радев и Бойко Рашков (говори ОЧЕВИДЕЦ + СНИМКИ)

„Става дума за съзнателно и дирижирано спусната агитка на „Левски-Запад“ със задача достатъчно продължително време да замеря полицаите с пиратки и бомбички, след което да потъне в тълпата назад.

Кадър от вандализмите, поръчани от ГЕРБ през 2020 г.

И тъй като хората не са обиграни, да се окажат те срещу полицията, когато почне да ги млати без значение, че не те са употребявалите бомбички.

Тези, които са предизвикали агресията, от тях няма никой задържан и те са се измъкнали“, обясни тогава Татяна Дончева, която бе част от протеста срещу Тиквите.

Магазин за Акумулатори

Материалът Наркотрафикът пострада: 70 дилъри от „София Запад” се вляха в бунта на „Възраждане” е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button