19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Narod.bg до МВР: Георги Калайджиев приюти пробитото ченге Иззет Мурадов, приятел на тютюневата мафия (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Полицай алармира Narod.bg за поредната врътка на зам.-директора на ОДМВР-София Георги Калайджиев, осветлен като пионка на обвинения вече бивш главен секретар Живко Коцев в редица нарушения.

Според униформения ни източник изнесените данни за тандема Калайджиев-Коцев са верни, но имаме пропуски, които новата информация допълва с ново пробито ченге от обръча – Иззет Мурадов.

Ето сигнала, който трябва да бъде използван от ръководството на МВР за изчистване на системата от компрометирани милиционери:

Уважаеми Narod.bg, обърнах внимание на няколкото статии, свързани със зам.-директора на ОДМВР Георги Панчев Калайджиев. Информацията ви е вярна, но с известни пропуски.

Важно е да се каже, че именно Георги Калайджиев като шеф на РПУ-Костинброд назначи медийно известния скандален служител Иззет Мурадов, свързан с „чадър” над тютюневата мафия, укриване на издирвано лице, незаконни подслушвания, ПТП, закани срещу служители, отказвали да го прикрият, надписване на извънреден труд и не последно място с опит за организиран вот в ромската махала на Гоце Делчев.

В този период запалват колата, която ползва, но по документи се води на баща му. Всичко е публично известно, освен това, че въпросният служител вместо да бъде обвинен, уволнен или дисциплинарно наказан, се премества от РПУ -Гоце Делчев в Костинброд под крилото на Георги Калайджиев докато е началник, а вече обвиненият бивш главсек Живко Коцев е директор на ОДМВР.

Освен че Иззет Мурадов осигурявал „чадър” над тютюневата мафия и разбитата ОПГ на 46-годишния Евгени Хавальов от с. Абланица, е задържана и осъдена жена от с. Рибново, която в момента излежава ефективно наказание в Сливенския затвор. Причината за кауша е, че жената продавала нарязан тютюн лично за Мурадов, но, разбира се, е посъветвана „да мълчи”.

Колеги на Иззет Мурадов свидетелстват, че пробитият полицай събирал „такса спокойствие” в Гоцеделчевско, много често дори по време на работа и със служебния автомобил и е бил личния шофьор на ръководителя на ОПГ-то Хавальов.

Същия този милиционер „печели” конкурс под протекцията и със съдействието на Георги Калайджиев, обърнете внимание – и е повишен в длъжност като разузнавач в „Икономическа полиция” в РУ-Костинброд. 

Магазин за Акумулатори

Изводите защо „Вътрешна сигурност”, Георги Калайджиев и менторът му Живко Коцев са бездействали и съдействали на това лице, как  и с какво им е полезен и защо е „спасен” можете да си направите сами, ясен е източникът на Narod.bg.

За да няма недоразумения, публикуваме снимки, които документират топлите взаимоотношения между Иззет Мурадов и шефа на ОПГ-то с нарязания тютюн кримиелемент Евгени Хавальов. Кадрите трябва да се използват като доказателства при осветляването на мафиотските кръгове в МВР.

А държавата и МВР къде са?

Припомняме, че в края на юни 2018-а е получен сигнал за пожар в лек автомобил опел „Корса“ в с.Дъбница, общ. Гърмен. Огънят изпепели ел. инсталация, акумулатор, заден капак, задни светлини , задна броня, задни седалки и газова уредба на колата. Според източници на toppresa опелът е на местния криминалист Иззет Мурадов, внук на небезизвестния от близкото минало Иззет Мурадов – Капитана. В Дъбница и околията бившият милиционер е известен като Капитана, макар че никога не е достигал този чин, а останал старшина. Според първоначалния оглед колата е запалена умишлено.

На 25 май 2022-а пък дойде новината, че със заповед на министъра на МВР Бойко Рашков ченгето от криминална полиция в Гоце Делчев Иззет Мурадов е преместен в Бобов дол. Мурадов е дългогодишен служител в районното в Гоце Делчев, но след напрежение между негови колеги, избухнало в сигнали и жалби, е преместен принудително.

Материалът Narod.bg до МВР: Георги Калайджиев приюти пробитото ченге Иззет Мурадов, приятел на тютюневата мафия (ДОКАЗАТЕЛСТВА) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ