33.4 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Narod.bg до прокурор №1: Кандидат-общинарка от ВМРО се омъжи незаконно за умиращ човек заради златните му имоти – стотици декари гори в Рила

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Narod.bg призовава и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов да подпука поредната кримисхема за кражба на златни имоти с влаченето пред сватбения олтар на умиращ човек – богат наследник, който обаче е семеен – със съпруга и две деца зад граница.

Наглото престъпление бе осветлено от наш читател, пожелал анонимност, който предостави и документи, които доказват правния абсурд, в който, за съжаление, пръст има и липсващата държава, допуснала незаконен брак, чиято цел е заграбването на наследството на „младоженеца” – стотици декари вековни гори в Рила от кандидат-общинарка на ВМРО с ЕГН 670127****.

Ето какво гласи сигналът до Narod.bg:

Здравейте, първо – поздравявам сайта Narod.bg за разобличаването на измами и престъпления… Изпращам ви информация за нова и още по-опасна схема на имотната мафия – брак с умиращ човек с много имоти.

Човек, който е на смъртен одър, леcнo се подава на измами и манипулации. Целта на схемата е клетникът да отиде пред длъжностното лице в Обредния дом, за да каже, че иска да се ожени и да се подпише… Taкa неговите роднини ще бъдат лишени от наследство за сметка на мошеничката, играеща ролята на „булка“.

Проверка по рама

Такъв пример е кандидатка за общински съветник на местния вот на 29 октомври 2023-а oт ВМРО Е.Г., която през 2022 г. се e омъжила за нашенец, живял дълги години в Канада, броени дни преди смъртта му. Възрастният мъж издъхва при неясни обстоятелства 2 седмици след сватбата със следи от насилие по тялото, a новата съпруга е записана като негов единствен наследник.

Проблемът е, че „младоженецът” има законна съпруга и двама синове в Канада, а няма развод, но е записан като разведен. Фрапиращото е и друго – че имената на неговата първа жена и на неговите деца отсъстват в Националната база данни, което е камък в градината на липсващата държава.

Ще дадем публичност с всички факти по случая с цел защита на обществения интерес и превенция на имотните измами, записването на неверни данни и предсмъртните бракове.

Очаквайте имената и снимките на участниците в престъпленията само в Narod.bg, както и документи, доказващи схемата, която трябва да влезе в полезрението на и.ф. Борислав Сарафов, ако иска да докаже, че има прокуратура

Материалът Narod.bg до прокурор №1: Кандидат-общинарка от ВМРО се омъжи незаконно за умиращ човек заради златните му имоти – стотици декари гори в Рила е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ