12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Narod.bg пак позна: Петър Волгин става евродепутат от „Възраждане”

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Narod.bg с поредната точна прогноза – журналистът Петър Волгин е кандидат за евродепутат от листата на партия „Възраждане” във Варна!

За водач е номиниран Станислав Стоянов. Той е един от учредителите на партията в морската столица. Възпитаник е на 4-та ЕГ. Учил лингвистика във Великотърновския университет.

Депутат е в 48-ото и 49-ото Народно събрание, каза днес в морската столица народния представител Коста Стоянов, който заедно с общинските съветници Юлиян Губатов, Станислав Йорданов и Дилян Григоров дадоха пресконференция.

На второ място сред номинираните е Рада Лайкова – председател на „Възраждане“ в Берлин.

Проверка по рама

Трети е радиожурналистът Петър Волгин, а четвърти икономистът Виктор Папазов.

Структурите на партията във Варна бяха излъчили 8 кандидати, като четиримата са получили най-много номинации, каза Коста Стоянов, който в началото на брифинга честити рождения ден на председателят на партията Костадин Костадинов.

Всички номинирани трябва да са родолюбци, за защитават консервативно-християнските ценности на Европа на нациите, с политическо бъдеще, а не с изхабени лица, подчерта Стоянов.

Като евродепутати те ще работят за референдум за запазване на лева, референдум за членството ни в НАТО, предоговаряне на интересите на България в ЕС, за Шенген без мигранти и за ненавличане на страната ни в конфликта между Русия и Украйна.

Партия „Възраждане“ ще определи кандидатите си до края на април. Листата ще бъде от 17 души.

Магазин за Акумулатори

Материалът Narod.bg пак позна: Петър Волгин става евродепутат от „Възраждане” е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ