15.2 C
София
сряда, април 17, 2024

Narod.bg позна! Депутатското гадже Диана Димитрова яхна фонд „Култура” (ВИЗИТКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Narod.bg отново е безпогрешен – както първи съобщихме депутатската любовница Диана Димитрова се спрягаше за новия шеф на Държавен фонд „Култура” с промени в 12 без 5, на правени от министъра Кръстю Кръстев.

Е, това вече е факт – гаджето на зам.-председателя на парламентарната Комисия по културата и медиите Петър Николов вече е назначена на високия пост!

Министерството на културата обаче не бърза с обявяването на новината – може би за да не пречи на преговорите за кабинет, а може би защото изпитват известно неудобство от нейната професионална биография, която няма нищо общо с културата.

Диана Димитрова е била на експертни длъжности из разни треторазрядни администрации, като най-високият пост е стига началник на отдел и „специалист” по ВиК проекти”.

Проверка по рама

Чак след като се запознава с Петър Николов кариерата и тръгва стремително нагоре и става съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството, а сега покрай синия си приятел и министър Кръстю, стига дори до изпълнителен директор.

Ето визитката на любвеобилната дама, написана от самото Министерство на културата:

Материалът Narod.bg позна! Депутатското гадже Диана Димитрова яхна фонд „Култура” (ВИЗИТКА) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ