9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Наско Колев към участничка от „Ергенът“: Не се възпроизвеждай, моля те СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Рапърът Атанас Колев си позволи да изкаже лично мнение за една от участничките в „Ергенът“ и успя да я срине със земята. Половинката на певицата Лидия реши да скочи остро срещу скандалната Габриела и я обиди по жесток начин. 
Той показа нейни стари снимки, на които видимо няма нищо общо със сегашната си визия, за да я осмее и накърни достойнството й.

Хитовият рапър защити пухкавата Пам Веледис, която е подложена на жестока атака от друга участничка, а именно Габриела. Тя непрекъснато се подиграва ан килограмите на Пам и бълза змии и гущери по неин адрес. 
„И ти имаш дързостта да подиграваш открито Пам, защото е едричка? Направи добрина и всички ще ти простим. Най-голямата добрина. Не се възпроизвеждай, моля те“, написа Наско и показа кадър на Габриела като тийнейджърка.
Габи Бланко не е отговорила на критиката на изпълнителя, но нищо чудно да му отвърне. Инфлуенсърката, както сама се определя Габи, не се притеснява от хейта и защитава името си.

Проверка по рама

Габриела всъщност е най-скандалната участничка в шоуто, а оказва се и извън него. Появиха се твърдения, придружени с конкретна обява, че се предлага в сайт за платена любов./show.24-chasa.eu
 

 

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Наско Колев към участничка от „Ергенът“: Не се възпроизвеждай, моля те СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ