19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Nattevagten – Daemoner Gar I Arv / Нощният пазач – Демоните се предават по наследство 2023 Онлайн. Къде да гледаме Nattevagten – Daemoner Gar I Arv / Нощният пазач – Демоните се предават по наследство 2023 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Ема, студентка по медицинска, започва работа като нощен пазач в Института по съдебно-медицинска експертиза на същото онова място, където сериен убиец психопат се е опитал да убие родителите й преди 30 години. Оттогава споменът за тази нощ не спира да ги преследва, а Ема също е наследила травмата на родителите си. Младото момиче решава да разбере какво всъщност се е случило. Срещата с престъпника поставя началото на верига от съдбовни събития.

 • Жанр: 2023, Мистерия, Трилър, Ужас
 • дата на излизане: 14-12-2023
 • Ако Nattevagten – Daemoner Gar I Arv / Нощният пазач – Демоните се предават по наследство 2023 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай Nattevagten – Daemoner Gar I Arv / Нощният пазач – Демоните се предават по наследство 2023 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ