14.7 C
София
събота, март 25, 2023

Нека мустакът си остане за мъжете! Ето как да изкорениш всички косми по лицето без болка, скубане и зачервяване: –

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Жените мразят космите по тялото, нали? Още в Древността изисканите дами са премахвали неприятното лицево окосмяване с най-различни натурални средства. Сега съществуват какви ли не съвременни технологии, лазери и иновативни методи, но въпреки това повечето от нас предпочитат “традиционния” начин – пинсетата! А това може да е не само болезнено, но и да остави неприятно зачервяване, дори белези след себе си.

женски мустачки
Днес ще ви представим един ориенталски метод за премахване на косъмчетата от лицето .

Ако нежеланите косми при жените се появят някъде по лицето, близо до ухото, по брадичката или горната част на веждите – те трябва да бъдат премахнати.
кола маска лице

Проверка по рама

Не всички процедури обаче са ефективни, безболезнени и не дразнят кожата. За щастие азиатките са открили уникален метод за обезкосмяване в областта на лицето !
Това е много стара рецепта, чиято основна съставка е куркума. Той помага за прочистването на кожата, стимулира лимфните възли и кръвообращението, бори се с акнето и дори регулира естественото pH на кожата.

обезкосмяване куркума

Ето ориенталската рецепта за премахване на мустачки и лицево окосмяване :
  • 2 супени лъжици брашно от нахут
  • 1 супена лъжица куркума
  • малко мляко

Смесете всичко в купа, докато достигнете хомогенна маса. След това нанесете малко от сместа върху мястото, където искате да се отървете от нежеланите косъмчета, и оставете да подейства за около 20 минути, докато изсъхне.

маска с куркума

Магазин за Акумулатори

Отстранете тази маска с кърпа и измийте старателно.
Използвайте редовно и ще се удивите от резултатите!

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ