0.6 C
София
сряда, март 29, 2023

Нелепо: Дрегер изкара наркоман, болен от рак общинар от Карлово

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Общински съветник в Карлово е бил заловен да шофира под въздействие на наркотици по време на специализирана опeрация на полицията.
Проверена е била и спътничката му – 20-годишно момиче. Установено е, че младата жена носи в себе си три пакетчета с марихуана. Буркан със същото съдържание бил открит и при последвалото претърсване на адреса й.

Общинският съветник е 27-годишният Илиян Янев. Случаят разбуни общественото мнение в Карлово, а младият мъж сам описа драмата си във ФБ. Илиян Яневи сподели, че причината тестът за наркотици да е положителен, заради тежко заболяване, от което се лекува – рак на тестисите и премахване на единият от тях, лечение с химиотерапия. Ето част от текста, който общинският съветник публикува в профила си във фейсбук.
„Здравейте, приятели! Във връзка с публикации в сайтове, касаещи мен и моята годеница, заставам пред вас с високо вдигната глава, както съм го правил и през последните почти три и половина години, изразявайки своето отношение към публикациите! Преди година бях диагностиран с рак на тестисите. С цел прекратяване на разпространението на болестта предприех операция по премахването на единия!

Болезнено е да чуеш такава страшна диагноза и то на толкова млада възраст, но успях да се справя с това и до днес се боря с нея. Преминах през какви ли не лечения, химиотерапии, вливания и какво и още не, болките са нечовешки, търсих начин да се справя. Четях какви ли не статии и се допитах до много хора в моето положение. Единственото лечение, което ми помагаше да превъзмогна силните болки е канабисът, който употребявах, под формата на чай. Всеки проявява слабост в определен момент от живота си, но в моя случай беше просто възможност да преодолея болката и да живея нормално.
Заявявам, че през последните 3 месеца, категорично не съм приемал каквито и да е забранени субстанции! Тестът, който ми беше направен е същият, от който всички полицаи се оплакваха, че дава много отклонения и неверни резултати- ДРЪГ ТЕСТ 5000! През целия ден аз се намирах във УНИХОСПИТАЛ ПАНАГЮРИЩЕ, където предния ден ми бяха вливани системи и бе правен петскенер заради болката от засегнатите нерви, която изпитвам! Дали съм виновен ще покаже кръвната проба, която дадох, аз твърдя, че съм невинен и скоро това ще стане достояние на всички.

Проверка по рама

Тъй като на някой не му стига да опетни само моето име, а се опитва да засегне и най-близкият до мен човек, МОЯТА ГОДЕНИЦА , твърдя , че тя няма нищо общо с този случай. Само тя знае кризите през, които преминах, но винаги беше до мен“.
Под поста на Илиян Янев се появиха стотици коментари в негова подкрепа. Сред тях са добри познати, приятели и бивши учители, които го окуражават и заявяват, че му вярват.

Предвид заеманата длъжност в Общинския съвет в Карлово, Илиян Янев декларира, че се отказва да бъде общински съветник и ще депозира оставката си пред председателя на ОбС, цитира Марица.

По случая е образувано бързо производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс. Уведомена е Районната прокуратура.
Криминално

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ