7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

НЕНАЯЛ СЕ: Цеко Минев дере по 3 кожи в Банско – 246 лв. обяд за двама – супата е 39 лева, лазанята – 44 (КАСОВ БОН)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Банкерът Цеко Минев дере феновете на ските в Банско с космически цени, които не могат да се видят дори в алпийските курорти на Австрия и Швейцария, установи Narod.bg. Касов бон от събота, 10 февруари, показва, че в 15,20 ч. следобед в ресторант „Vip Room” на Бъндеришка поляна, стопанисван от фирмата на Цеко „Юлен” АД, жертви на цекоминевщината за платили за супа „Велутата целина” немислимите 39 лева!

Общо обядът за двама излиза 246 лева без стотинка бакшиш.

Ето и цените, с които Цеко Минев дере по 3 кожи от туристите:

Капучино „Нескафе“ – 12 лева

Топло какао „Нескафе“ – 14 лева

Проверка по рама

Кока-кола 0.250 – 7 лева

Лазаня „Болонезе“ – 44 лева

Спагети „Карбонара“ – 39 лева

Минерална вода „Сан Бенедето” 0.75 – 14 лева

Супа „Велутата целина” – 39 лева

Разпасалият се съсобственик на Първа инвестиционна банка, президент на федерацията по ски и вицешеф на олимпийския ни комитет има основание да се чувства недосегаем за дивотиите си – не е никаква тайна, че банкерът от години е под политически чадър.

Магазин за Акумулатори

Доказан факт е, че вечно нахиленият екоминистър Емил Димитров – Ревизоро от квотата на ВМРО покри Цеко, като директно отказа да съобщи какви жълти стотинки банкерът за концесията на ски зоната в Банско, за да се гаври с туристите със супи по 40 лева.

Материалът НЕНАЯЛ СЕ: Цеко Минев дере по 3 кожи в Банско – 246 лв. обяд за двама – супата е 39 лева, лазанята – 44 (КАСОВ БОН) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ