2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Николай от „Игри на волята“: Момиче ми правеше френска и в стаята нахлуха родителите й

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Николай от „Игри на волята“ изскочи с голямо признание като разкри кой е най-засрамващият за него любовен момент в живота.
Николай Костадинов напусна „Игри на волята“ по медицински причини след сериозна травма и по лекарска препоръка. Софиянецът има трето място на европейски и пето място в световен турнир по културизъм. Вдига 500 килограма на лег преса и има най-големите крака в България. Определяше се като най-силния мъж в “Игри на волята”.

„Най-засрамващият ми любовен момент е, когато едно момиче ми правеше френска любов и майка ѝ и баща ѝ влязоха в стаята. Това е много гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха“, взриви Николай с това интимно откровение. 
Николай е определен от зрителите като най-слабия играч от мъжете в „Игри на волята“ и го доказа на няколко битки, но той е на друго мнение. За него Даниел е най-слабият играч и твърди, че се е опитвал да прикрие болки и травми. 
 „Най-глупавият, според мен и моите виждания, беше Радо. Той живее в някакъв паралелен негов свят. Не е тук и сега“, твърди Николай, който явно не може да преживее факта, че отпадна в толкова ранен етап на играта./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Николай от „Игри на волята“: Момиче ми правеше френска и в стаята нахлуха родителите й е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ