3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

No comment: Румен Радев отсвири сглобката

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Президентът Румен Радев тотално отсвири сглобката и остави без коментар поисканото вчера освобождаване на председателя на ДАНС Пламен Тончев от премиера Николай Денков.
Късно снощи поставеният за министър-председател съобщи, че е поискал от държавния глава да освободи шефа на ДАНС заради отказа му от своя страна са освободи заместника си Деньо Денев – автор на документа за рисковете от машинното гласуване, на база на който то бе отменено и в неделя изборите минаха само на хартиена бюлетина.

Снощи обаче нямаше официален отговор от президентската институция. Днес Румен Радев присъства на панихида в памет на загиналите български воини, но отново демонстративно отсвири мераците на Денков да свали Тончев в пика на изостреното положение у нас и няколко горещи точки по света.
Церемонията за загиналите бойци се състоя под дъжда пред Военния мавзолей-костница на Централните софийски гробища. Присъстваха и военният министър Тодор Тагаревич, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, представители на ръководството на Министерството на отбраната, висши офицери от Въоръжените сили, членове на военно патриотичните съюзи. Заупокойната служба отслужи Белоградчишкият епископ Поликарп.

Материалът No comment: Румен Радев отсвири сглобката е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ