17.9 C
София
четвъртък, септември 28, 2023

Нов изрод се кани: Ще отрежа главата на тази к**ва Дебора (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Малко й било на тази к**ва Дебора“, „Георги трябваше да й отреже главата“, „Не ми пука! Без милост, направо смърт! Мисля да отида да довърша започнатото даже! Ще я довърша!“ – това е част от чат, публикуван в мрежата, на старозагореца Мирослав Андонов с неизвестнен приятел, който се опитва да го спре и вразуми. Разговорът се появи днес във фейсбук, след като първоначално е публикуван в затворена женска група.
„Трябваше да има 800, а не 400 шева!“, пише още в чата от името на Мирослав Андонов.

Един от потребителите на мрежата, дал гласност на скандалния чат, е Милка Колдамова, която е известна в града като защитник на социално значими каузи и будната съвест на Стара Загора. Тя е майка на три момичета. Пред „24 часа“ жената разкри, че по-късно този чат бил премахнат, а Мирослав Андонов обяснил първо, че профилът му бил хакнат, а след това – че е фалшифициран скрийншопът му, като снимката му е лепната върху чужд текст.
Дали това е така ще проверява Районна прокуратура в Стара Загора. Районният прокурор Таня Димитрова каза, че по случая вече се работи активно, тъй като сигнали за него са подадени както в прокуратурата, така и в полицията. Един от хората, подал сигнал, е общественикът от Чирпан Васил Монев.

„Занесох сигнал заедно с разпечатан на хартия чата в чирпанския клон на Районната прокуратура в Стара Загора, имам входящ номер и чакам резултата“, потвърди той.
Районният прокурор Таня Димитрова каза още, че самоличността на Мирослав е изяснена и той се издирва. Предстои да се направи експертиза на компютъра му, ще има и други следствени действия, за да се изясни истинският автор на писанията. Прокурорът не може да се ангажира отсега дали ще бъде наложена мярка за неотклонение на Андонов и евентуално каква.

Проверка по рама

По-късно самият Мирослав Андонов публикува видео във фейсбук профила си, в което обяснява, че не той е писал съобщенията.
„Тук съм във връзка с случилото се, чата, във връзка с момичето. Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз извършителят, някой ме е набедил. Направил ми е фалшив чат. Знаете колко е лесно, знаете как се случва.

Не знам защо на мен се е случило, но е факт. Аз ще се свържа с органите, подал съм жалба. Ще гледам да направя всичко възможно да докажа наистина, че не съм бил аз, но това е засега, което мога да направя. Да кажа, че не съм писал нищо в случая, абсолютно“, заявява Андонов.

Видеото ТУК
Материалът Нов изрод се кани: Ще отрежа главата на тази к**ва Дебора (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ