24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

Нов сив кардинал в ГЕРБ: Червеният Алгафари и Николай Нанков раздават поръчките в пътния сектор (РАЗКРИТИЯ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Любопитни факти за задкулисието в бъдещото управление изкачат наяве от разкрия на информатор от сърцето на шайката ГЕРБ. Новият сив кардинал при гербопитеците – Николай Алгафари, сина на червеното величие Нидал Алгафари, опиянен от чашката и вносни стоки от Колумбия се похвалил няколко пъти за светлото бъдеще, което очаквало него и приятелите му под крилото на Буци.
Младият гербопитек вече публично се изявявал като новият сив кардинал в регионалния сектор. В публичните среди открито говорел, че ще аранжира процесите в регионалното министерство, окрилен от лобитата и личните си контакти, които имал с вожда на шайката.

Допълнителни криле поникнали на комунистическият наследник след дълъг запой в Ловеч на 17 март 2023 година с герберския торбалан Николай Нанков, който има сериозни проблеми с чашката, твърди информаторът на Новините Днес.
Както твърди Николай Алгафари, след дълги тостове, хапване и пийване и „приятна компания” в Ловеч до 5 сутринта, с корпулентния Николай Нанков затвърдил близките си отношения и разделили “баницата” в пътния сектор.

Алгафари обичал да се фука, че Нанков му е близък приятел по карти, с когото често сядали да хапват и пийват и да размишляват как да дърпат конците в регионалната сфера. Приятелите на Алгафари се чудели на лицемерното му поведение, защото на няколко пъти наричал своят адаш Ники Истината с подигравателен тон и насмешка.
В компанията около червения наследник Алгафари вече се чудели дали няма да използва близостта си с Нанков, за да може да го измами и заеме неговото място в джипката до Шефа. 

Проверка по рама

Алгафари, често се хвалел, че се превърнал в новия „пети елемент” в пътния сектор и оттук нататък много от решенията с обществените поръчки и кадруванията щели да зависят от него.
Както се казва, да ни е честито новото задкулисие и новото крадене на асфалт от старите комунистически муцуни, завърша източникът на Новините Днес.

Материалът Нов сив кардинал в ГЕРБ: Червеният Алгафари и Николай Нанков раздават поръчките в пътния сектор (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ