България

Нова димка от Бойко: ГЕРБ пуска кардиолог срещу Румен Радев?

Поредна димка от натикания в миша дупка Бойко Борисов – кардиолог проф. Иво Петров е бил обсъждан за кандидат-президент на ГЕРБ-СДС, дочу Новините Днес.

Проф. д-р Иво Петров е лекар от световна величина с впечатляваща практика като лекар, със световни постижения при сложни оперативни лечения, боготворен от пациентите си. През 2019г. проф. Петров става победител в кампанията на Кредоуеб „Лекарят, който ме вдъхновява“ в специалност „Кардиология“ и „Мъж на годината“ в класацията на Дарик радио, хвали го сайтът „Антени”.

Определя се като позитивен и казва, че позитивната енергия е много по-оскъдна от негативната – много по-лесно е да си лош и злобен.

„От всички бивши соцстрани, които имаха възможност да се развият, ние използвахме най-зле шанса си. Не успяхме да излъчим управници, запалени от патриотичната идея, довела до екстремно бързото развитие на България след Освобождението и световните войни. Това не се повтори след последната историческа промяна“, казва проф. Иво Петров.

„Сигурен съм, че има една голяма вселенска духовна сила и ние сме нейни малки “издания”. Сигурен съм, че тя подкрепя тези, които се опитват да направят живота на другите по-добър, въпреки че злобата и хаосът са много силни. Тази сила помага на имащите позитивно мислене и добри цели в живота.

Проверка по рама

Много хора като мен вярват, че когато си визуализират правилните неща, те се случват“, смята известният кардиолог.

Дано експерт от неговото ниво не се изкуши да легне на мечата кожа в краката на Бойко Борисов, това ще е краят на кариерата му, коментира източник на Новините Днес.

Материалът Нова димка от Бойко: ГЕРБ пуска кардиолог срещу Румен Радев? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort