20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Нова издънка в Novinite-Dnes.eu: Как депутатът-рейнджър Дарин Георгиев остана без джип (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Един от най-колоритните депутати в 50-ото Народно събрание от редиците на разпадналата се ПГ на „Величие” Дарин Георгиев остана без джип, научи ексклузивно Novinite-Dnes.eu.

Според неофициална информация от парламентарен източник вчера рейнджърът с мисии в Афганистан и Ирак зад гърба е върнал автомобила на „фараона” Ивелин Михайлов, от когото го купил наскоро.

Белята станала, след като т.нар. идеолог на „Величие” забравил да прехвърли джипа на новия собственик, с което автомобилът реално си останал негов.

Затова и вчера Дарин Георгиев специално отишъл до варненското с. Неофит Рилски, за да върне возилото, върху което няма никакви законови права.

За Дарин Георгиев се знае, че има 17 години стаж в сферата на сигурността. Бил е в 68-а бригада на Специалните сили, в охранителни структури, в морската сигурност за борба със сомалийските пирати, а после започнал с дългогодишни мисии в Ирак и Афганистан. Въпреки опасната му работа и различните мисии Георгиев има дългогодишна приятелка – Габриела Кьосова, с която са сгодени от 2018 г. Имат 4-годишен син Йоан.

Проверка по рама

Novinite-Dnes.eu потърси Дарин Георгиев за потвърждение на издънката, но така и не успяхме да се свържем с депутата.

Материалът Нова издънка в Novinite-Dnes.eu: Как депутатът-рейнджър Дарин Георгиев остана без джип (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ