19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Новина на Narod.bg: Агенти на КПК щурмуваха „Пирогов” за разпит на Мартин Димитров – Ярата! Той бере душа със запушена аорта и 2 стента

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Агенти на Комисията за противодействие на корупцията (КПК) преди минути са влезли в интензивното отделение на кардиологията в „Пирогов”, за да разпитат Марин Димитров, който беше задържан покрай митничарския корупционен скандал, научи ексклузивно Narod.bg от лекар, станал очевидец на атаката.

„Агентите на КПК нахлуха с мръсните си кубинки в отделението за разпит на пациент, за чийто живот се борим вече трети ден. Марин Димитров е в тежко състояние, има запушване на втора аорта и му поставихме два стента”, обясни медикът, възмутен от безпардонното поведение на агентите на КПК.

До момента е ясно, че бившият шеф на ИАРА Марин Димитров е без мярка за неотклонение, тъй като бе приет по спешност с инфаркт и посинели гърди от спукани кръвоносни съдове.

Това не спира ченгетата от антикорупционната комисия да газят в спешното отделение и носят риск за пациентите, защото предполагат развитието на инфекции на място, на което се поддържа безупречна чистота, алармира източникът в бяла престилка.

Материалът Новина на Narod.bg: Агенти на КПК щурмуваха „Пирогов” за разпит на Мартин Димитров – Ярата! Той бере душа със запушена аорта и 2 стента е публикуван за пръв път на Narod.bg.

Проверка по рамаSource link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ