14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

Новина на Narod.bg: Стефан Петев утрепа Димитър Маркуча, пълна анархия в затвора в Бургас

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Затворът в Бургас е превзет от анархия – престъпникът от Сливен Стефан Петев Петков уби 66-годишния Димитър Маркуча, осъден за кражби, при зверско меле около 11 ч. преди обед в общото спално. Зверството е допуснато от разхайтените надзиратели, научи ексклузивно Narod.bg от свой човек в Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН).

Смъртта на затворника настъпила вследствие на жесток побой от страна на рецидивиста Стефан Петев, който наскоро бил пуснат по чл. 60 и настанен в общо спално помещение.

Убийството става при гл. надзирател Димитър Чакъров, който бил на смяна и преди 5 години, кога умря бургаският ъндърграунд герой Горан Горанов.

През януари 2019-а Горанов издъхна в адски мъки, докато горещата пара от радиатора в килията го задушава и смъква кожата от лицето и тялото му.

Тепърва ще се проверява дали Чакъров не е забранил да се отваря килията по време на мелето и така да бъде предотвратено убийството на Димитър Маркуча.

Проверка по рама

Къде е управата на затвора и главният директор на ГДИН Ивайло Йорданов, който не е взел мерки по отношение на главния надзирател и кой направил така, че опасният Стефан Петев е освободен от чл. 60 и настанен в общите спални помещения, пита информаторът на Narod.bg.

По чл. 60 се настаняват особено опасни за себе си и другите лишени от свобода.

Че шефът на затворите Ивайло Йорданов-Синдиката е виновен и допуска анархия е ясно на всички в системата, категоричен е източникът на Narod.bg.

Материалът Новина на Narod.bg: Стефан Петев утрепа Димитър Маркуча, пълна анархия в затвора в Бургас е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ