България

Новина в Новините Днес: Часове до инфарктната среща! Кола на НСО води хората на Черепа за преговори с ВИП политици по предаване на бизнес империята

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Новините Днес единствен се добра до още информация за инфарктната среща днес между хора на Васил Божков и ВИП политици от задкулисието, на която Черепа трябва да прехвърли бизнеса си, за да получи индулгенция от прокуратурата на Иван Гешев и да се завърне в България като свободен човек.

Според два независими един от друг източника формално сделката вече е сключена и документите по смяната на господаря, начело на империята на Божков, вече били подписани.

Оказа се, че мястото на срещата, на която окончателно ще се реши съдбата на милиардера, може да бъде променено в последния момент от съображения за сигурност.

Пратениците на Васил Божков, които трябва да кацнат днес следобед в София с полет от Дубай на борда на личния самолет на Цеко Минев, ще бъдат настанени в хотел „Милениум“. Смята се, че до локацията на срещата те ще бъдат отведени от кола на НСО.

Проверка по рама

СЕНЗАЦИЯ в Новините Днес: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа

Бронираният автомобил на спецслужбата трябва да потегли от хотела в центъра на София до мястото за преговори около 20,30 часа, а разговорите по същество трябва да стартират около 21 часа.

Материалът Новина в Новините Днес: Часове до инфарктната среща! Кола на НСО води хората на Черепа за преговори с ВИП политици по предаване на бизнес империята е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort