14.7 C
София
събота, март 25, 2023

Новините Днес дава Стефан Радев на прокурор: Кметът на Сливен уреди фирма на депутат от ГЕРБ с 3 лв. капитал да лапне 114 бона за украса (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Пробитият кмет от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев става клиент на прокуратурата.
Празничната украса струва на сливналии 114 000 лева, които прибра фирма от обръчите на ГЕРБ

Източник на Новините Днес от общината осветли поредна далавера на градоначалника, в която, очаквано, е замесена „наша фирма“ – дружество около бившия депутат от хунтата ГЕРБ Диан Червенкондев.

Само в Новините Днес: Кмет от ГЕРБ тръгна към избори със Софи Маринова, ромите и ДАНС привлечени към партито (СНИМКИ+ВИДЕО)

Покрай Коледните празници дойде новината, че една от най-бедните общини в България – Сливен, дава рекордните 114 хиляди лева за празничната украса. Тогава стана ясно, че в града с най-ниската средна заплата кметът Стефан Радев, който наесен ще се бори за трети мандат, брои 113 918 лева без ДДС на гербаджийската фирма „ЕЛ и КЛИМА Корект“ ООД за Коледната украса.
Това е ГЕРБ: Сливен пръсна 3,9 млн. за охрана на неработеща станция, кметът Стефан Радев отива на прокурор (СНИМКИ + ВИДЕО)

Панделка на абсурда е 3D джудже с коледно ботушче, които бяха поставени в центъра на града и струват близо 23 000 лева.

23 бона за джудже в града с най-ниска средна работна заплата е чиста порнография

Само монтажът и демонтажът пък костват на опоскания бюджет 4000 лева. Друг безбожно скъп елемент в украсата на Сливен са топките по коледната елха. Според одобрената оферта гербаджийската фирма е прибрала по 23,10 лв. за монтаж и демонтаж на играчките по елхата…
Новините Днес до прокуратурата: Фирми от обръча на Десислава Танева печелят милиони в Сливен, кметът Стефан Радев „слушка и папка“

Източникът на Новините Днес разкри, че от началото на властването на счетоводителя на Десислава Танева всички Коледни и Великденски украси се изпълняват именно от „ЕЛ и КЛИМА Корект“ ООД.

Проверка по рама

Защо?
Причината е повече от ясна – дружеството е собственост и се управлява от Иван Тодоров Червенкондев – брата на бившия депутат от ГЕРБ Диан Тодоров Червенкондев, който заемаше и ключови позиции в енергетиката по времето на управление на ГЕРБ.

Схема на ГЕРБ в Новините Днес: Кметът на Сливен Стефан Радев – калинка на Десислава Танева в зърнения октопод „Мел Инвест“

Проверката на Новините Днес установи, че гербаджийската фирма, лапнала обществената поръчка за наистина златната коледна украса, е с капитал…3 лева, разпределен така:

ИВАН ТОДОРОВ ЧЕРВЕНКОНДЕВ 1.00 лв. – 33.33% дял
ТОДОР АНАСТАСОВ ЧЕРВЕНКОНДЕВ 2.00 лв. – 66.67% дял

Удар на Новините Днес: Кметът на Сливен Стефан Радев е пребоядисан комунист

Данните от този пладнешки грабеж ще бъдат предоставени на прокуратурата, за да се спре източването на обществен ресурс от самозабравилия се кмет от ГЕРБ Стефан Радев.

Магазин за Акумулатори

Новините Днес започва серия разследвания за безобразията на чирака на компрометираната земеделска министърка от ГЕРБ Десислава Танева, за да е ясно какъв е мераклията за трети мандат Стефан Радев.
Материалът Новините Днес дава Стефан Радев на прокурор: Кметът на Сливен уреди фирма на депутат от ГЕРБ с 3 лв. капитал да лапне 114 бона за украса (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ