20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Новините Днес до Димитър Бръчков: Кмете, кажи за ОПГ-то, което уби „Златен кестен“ (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

На 4 август почина проф. Захари Георгиев, скромен човек и голям композитор, дългогодишен директор на фестивала „Златен кестен“.
Проф. Захари Георгиев си отиде на 4 август

Неговото наследство – фестивалът, бе разграбен по същия начин, по който замина всичко останало в Петрич от една и съща организирана престъпна група (ОПГ), гласи нов сигнал до Новините Днес за безобразията на разпасалия се кмет Димитър Бръчков.

Тази ОПГ погреба всичко свято в града, точно тя вилнее в гробището, в читалището с ремонтите за милиони, във всички обществени поръчки, от които пълнят чекмеджета, категоричен е очевидецът на зулумите.
Отборът е ясен – Лешоядо, нашия Ценко Чоков и сие. Десетки сигнали, прокурорски преписки и досъдебни производства разкриват една част от престъпната мрежа, обвързана с Общината, в която потъват парите на петричани.

Последният пример е решението на Бръчката да купи автомобил за бедствия и аварии – нисан „Навара“, за колосалните 200 000 лева, при положение, че пари за линейки няма, припомни източникът на Новините Днес.
Материалът Новините Днес до Димитър Бръчков: Кмете, кажи за ОПГ-то, което уби „Златен кестен“ (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ