13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Новините Днес до Иван Гешев: Нови престъпления в Агенцията по заетостта, Лазар Лазаров гони неудобните с намаляване на заплати (ФАКТИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Нови поголовни престъпления в Агенция по заетостта (АЗ), където вилнее социалният министър Лазар Лазаров! Синдикатите готвят стачка срещу безобразията, които Новините Днес публикува с апел главният прокурор Иван Гешев, застанал срещу „политическия боклук“, да се раздвижи и подпука корумпираните.
4 неудобни въпроса до министър Лазар Лазаров: Защо разследвани за корупция още въртят схеми в Агенцията по заетостта?

След обнародването на устройствения правилник на Агенцията по заетостта в нарушение на закона и въпреки несъгласието на синдикати и работещи, беззаконията продължават. Например, масово служители на агенцията са принуждавани да подписват писма за преназначаване под заплаха за уволнение!

На неудобните и непокорните пък са намалени трудовите възнаграждения с идеята да напуснат сами системата! Това е грубо погазване на закона, защото не се променя длъжността на хората, а само дирекцията им.
Синдикатите започват организация на стачка, а служителите масово завеждат дела. Всичко това става със знанието на нежния министър Лазар Лазаров, който ще остане в историята като администраторът, намалил заплати по време на криза и висока инфлация на най-зле финансираната система – социалната!

Само в Новините Днес: Дивашка чистка в Агенцията по заетостта! Полина Маринова изгони експерти, разкрили измами за милиони

Ако бъркаме и това е без негово знание, то тогава следва шефката на АЗ Полина Маринова да бъде освободена незабавно! Премиерът Гълъб Донев странно запазва мълчание и срива и без това сринатият си под нулата авторитет в системата. Новините Днес очаква намесата на президентството и главния прокурор!
Замитане на следи в Новините Днес: Шефката в Агенцията по заетостта Кремена Калчева заловена да изнася документи!

Вече все по-упорито се говори за отстраняване на директорката на Агенцията по заетостта Полина Маринова. Тук главна роля играе подсъдимият бивш шеф Драгомир Николов, който иска чрез махането на Полина Маринова да изведе начело калинката си Кремена Калчева която му е верният човек в АЗ.

Проверка по рама

Само в Новините Днес: „Калинка” за пенсия прецака синдикати и работодатели (СНИМКИ)

С този ход се цели след издигането на Кремена Калчева да бъдат подписани множество обществени поръчки, които в момента се бавят от Маринова. Драгомир Николов с нови схеми и натиск се опитва да открадне отново от обществените поръчки с подставени фирми, твърди източникът на Новините Днес.
Да припомним ,че именно Калчева и Николов стоят в дъното на огромни корупционни схема, за които в момента Драгомир Николов е подсъдим.

На вниманието на ДАНС: Ето ги измамите за милиони в Агенцията по заетостта (ПЪРВА ЧАСТ + ДОКУМЕНТИ)

Калинката за пенсия Кремена Калчева пък е заподозряна в изнасяне и унищожение на документи от предишни кражби с участието на Николов в Агенцията по заетостта. Одитът и намесата с доклада на АДФИ го доказват. Новините Днес се ангажира да сезира абсолютно всички органи в България и Европейската прокуратурата за наглите схеми в Агенцията по заетостта и Министерството на труда и социалната политика.

Само в Новините Днес: Почват арести – министър Лазар Лазаров, шефът на КНСБ Пламен Димитров и Драгомир Николов викани на разпит за схеми за 47 млн. в Агенцията по заетостта

Материалът Новините Днес до Иван Гешев: Нови престъпления в Агенцията по заетостта, Лазар Лазаров гони неудобните с намаляване на заплати (ФАКТИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ