България

Новините Днес до новата власт: Щерката на Цацаров – юрисконсулт на Николина Ангелкова, шефката ѝ е съпруга на строителен бос, участвал в грабежа на „Хемус” (ДОКУМЕНТ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов падна от власт, но мафиотският гербаджийски кръг остава непоклатим по министерствата, разкри източник на Новините Днес.

Гордата гербаджийска фамилия Цацарови

Затова подаваме сигнал до новата власт, която трябва да разбута кочините надолу по веригата – „Ти си го избра” Сотир Цацаров е уредил дъщеря си Диана Сотирова Цацарова за юрисконсулт в Министерството на туризма по времето на злощастната Николинка Ангелкова.

Врътката става през 2020 г., когато ВИП щерката е трудоустроена в Министерството на туризма като юрисконсулт в Дирекция „Международно сътрудничество и инвестиции в областта на туризма”.

Сотир Цацаров увековечава бала на своята наследница

Заповедта за назначаване на Цацарова е №РД-02-35-04/17.02.2020 на базата на спечелен конкурс, на който щерката на бившия главен прокурор, настоящ шеф на КПКОНПИ и много близък до Баце пловдивчанин е класирана, защо ли не се учудваме, на първо място…

Проверка по рама
ВИП щерката, съвсем нормално, е спечелила конкурса по времето на ГЕРБ…

Още по-любопитно е коя е шефка на въпросната синекурна дирекция – Светлана Големанова.

Оказа се, че това е съпругата на шефа на „Агромах” Христо Савев, любимата фирма на ГЕРБ за грабежи в строителството. Именно това е фирмата, която е в основата на източване на 60 млн. лева кеш от АМ „Хемус”, изнесени в чували от „Асет банк” на Младен Михалев – Маджо, за което първо Новините Днес писа.

Материалът Новините Днес до новата власт: Щерката на Цацаров – юрисконсулт на Николина Ангелкова, шефката ѝ е съпруга на строителен бос, участвал в грабежа на „Хемус” (ДОКУМЕНТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button