19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Novinite-Dnes.eu до премиера: Цялата Агенция „Митници” яде и пие без пари на 3-дневен купон в Пампорово

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Няма корупционни скандали, няма далавери – чисто новият шеф на Агенция „Митници” Георги Димов заведе подчинените си от всички дирекции в страната на тридневно ядене и пиене в Пампорово за сметка на бюджета, алармира източник на Novinite-Dnes.eu, настоял безобразието да стане достояние на всички в държавата.

„Нека премиерът Димитър Главчев и вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова като шапка на митниците кажат дали така се пълни бюджет и се повишава събираемостта –  като се троши народна пара за ядене и пиене”, гневен е информаторът на Novinite-Dnes.eu.

Формалният повод за 3-дневното плюскане е среща, на която да се бистрят политики за управлението на приходната агенция. Т.е., ядене и пиене на корем, народът плаща.

„Всички колеги – от Варна, Русе, Видин и къде ли не, са със служебните автомобили, плащат им се командировъчни, дневни, нощни, амортизация на колите и всичко това заради купона, никакви политики няма да избистрят”, ясен е източникът на Novinite-Dnes.eu.

И припомни, че при бившия шеф на агенция „Митници” Асен Асенов, който е рекордьор по внесени приходи в бюджета, такива разхищения не са минавали. „В София има прекрасна учебна база. Вместо тя да се ползва за такива мероприятия и да се пестят средства, сега цялата агенция друса гюбеци на Пампорово, ама сметката ще я плащаме всички заедно. Ако Георги Димов така е пилял държавната пара, докато е бил в НАП, трябва ли да си разиграва коня и при нас”, завърши потресеният служител.

Проверка по рама

Материалът Novinite-Dnes.eu до премиера: Цялата Агенция „Митници” яде и пие без пари на 3-дневен купон в Пампорово е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ