22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Новините Днес отново в десетката: ГЕРБ изпра Бойко и плати тежка цена – само Мария Габриел се намърда в кабинета с ПП

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Новините Днес отново уцели десетката – преди повече от две седмици съобщихме, че кукловодите на ГЕРБ да готови на всичко, за да има кабинет, който да легитимира отново тартора на хунтата Бойко Борисов. Сделката, която вчера бе сключена между ПП и ГЕРБ показа, че шайката прегръща „харвардци“, но цената е солена – само Мария Габриел ще се намърда в кабинета на очевадно отложената „промяна“.

Гербаджиите може да се наредят на опашка за постове от „втория ешелон“ – шефове на агенции, зам.-шефове на държавни дружества и т.н. Цената на изпрания Бойко е ясна – без министерски постове за ГЕРБ, коментира наш парламентарен източник.

Бойко Борисов сам призна за саможертвите, които е платила мафиотизираната му партия, за да се издейства кабинет с ПП, който Киро и Асен се кълняха, че е невъзможен.

„Направихме голяма крачка назад. Отстъпихме, не се инатихме. Нещо, което сме си завоювали като първа политическа сила. Мария отиде и върна мандата. За да има редовно правителство, подкрепяно от нашите евроатлантически партньори (което е жест и към САЩ предвид реалната опасност Бойко Борисов да цъфне в следващия списък „Магнитски“, б.ред.).

Проверка по рама

Всеки от нас носи огромни тежести. Единственият шанс да се случи нещо добро в България е да подкрепим втория мандат на ПП и ДБ. Принадлежеше ни първи мандат, но егото по-важно ли е

Какво ли не ми написаха – че съм предал ГЕРБ, се съм разцепил ГЕРБ“, завърши в типичния си театрален стил водачът на хунтата.

Материалът Новините Днес отново в десетката: ГЕРБ изпра Бойко и плати тежка цена – само Мария Габриел се намърда в кабинета с ПП е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ