11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Новините Днес позна: Няма кабинет ГЕРБ-ПП

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Новините Днес отново позна: няма кабинет ГЕРБ-ПП! „Замразяваме преговорите. Всичко си има граници. Не мога да приема демокрация да се гради на базата на лъжа“, това заяви на брифинг Мария Габриел, кандидатът на ГЕРБ за премиер.
Първо в Новините Днес: Коалицията ГЕРБ-ПП се разпада!

Става дума за начин на управление, който е в разрез със всички европейски практики. Неприемливо е навън да се говори едно, а след това друго, посочи още Габриел. Тя добави, че България не е параван, а суверенна държава.

Задавам си въпроси това ли е виждането как се правят избори, добави тя по повод записите, разпространени от Радостин Василев. В тях глас, за който се твърди, че е на Асен Василев, казва, че местният вот наесен щял да се прави със служби, който „Продължаваме промяната“ държи.
Габриел се обяви за експертно правителство, което, според нея, би срещнало най-голяма подкрепа. Но поиска да има гаранции за такова.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ завърши заседанието, на което трябваше да изслуша Мария Габриел и да реши ще има ли кабинет „Денков – Габриел“ и при какви условия. Ще има ли промяна в новата формула за управление след разпространените от Радостин Василев записи от заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“, в които мнозина от ГЕРБ видяха унижение за Габриел, лидерите и партията им.
Материалът Новините Днес позна: Няма кабинет ГЕРБ-ПП е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ