22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Новините Днес разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС (СЕКЦИОНЕН ПРОТОКОЛ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1 МИР – Благоевград, е влязъл в парламента с цената на грандиозна измама, разкри източник на Новините Днес от Югозапада.

Наскоро разкрихме, че Георги Георгиев наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, за да се намърда в 49-ия парламент през задния вход. Схемата му се оказа успешна, защото въпросният изборен търговец в момента е народен представител.

САМО в Новините Днес: Кандидатът на ГЕРБ Георги Георгиев купува гласове, прокуратурата си трае (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Сега редакцията ни се сдоби с изборния протокол, от която става ясно каква е измамата, с помощта на която гербопитекът отново „представлява“, всъщност прецака, народа.

Проверка по рама

Въпросът е дали сега прокуратурата в лицето на Иван Гешев, обявил война на хунтата, ще си довърши работата и ще бъдат предприети съответните мерки срещу Георги Георгиев.

Това е протоколът от секционната комисия в с. Плоски –селото, в което гласува въпросният депутат и селото, в което беше успана с различни стимули цялата комисия.

Калинката на ГЕРБ е поставен под номер 4 в листата и за него се гласува преференциално с номер 104. Сами вижте как са писани преференциите в протокола, а това въобще не е всичко около този човек, подчерта източникът на Новините Днес.

Очаквайте продължение в Новините Днес

Материалът Новините Днес разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС (СЕКЦИОНЕН ПРОТОКОЛ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ