България

Новините Днес разкри: Владислав Горанов има къща в Монако, в гаража дреме порше за 300 000 евро? (РАЗКРИТИЯ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият финансов министър на хунтата Владислав Горанов има лъскава къща на една от главните улици в Монако, твърди източник на Новините Днес от средите на ГЕРБ.

Прокуратурата ще разследва ли имотите на Владислав Горанов?

Както вече алармирахме, племенникът на „бюджетар №1” на мафиотската партия Кирил Ананиев притежава лъскав имот в княжеството на Френската Ривиера, където цените на недвижимостите са сред най-високите в света.

Новините Днес пита: Крие ли Владислав Горанов имот в Монако? (ПЪРВА ЧАСТ)

Само за сравнение –2-стаен апартамент от 67 квадрата с една тераса, разположен на 7-ия етаж, струва 2 590 000 евро!

Сега излиза, че Горанов притежава не какво да е, а огромна къща. Финансистът на Бойко е разкрит от доставчик на автомобили, който транспортирал чисто ново порше за 300 000 евро от Германия до адрес в Монако.

Когато автовозът пристигнал на точното място, от лъскавата къща да получи чисто новия си автомобил излязъл самият Владислав Горанов.

Въпросът е дали държавата ще си влезе в ролята, за да провери на кого точно се води къщата, чиято цена може да е десетки милиона евро, както и супер скъпото порше за 600 000 лева?

Работа на финансовото разузнаване е да разплете цялата корупционна пирамида около Владислав Горанов, за да стане ясно къде са потънали откраднатите от бюджета милиарди, докато аверът на Буци бе финансов министър, призова информаторът на Новините Днес.

Според последната имотна декларация, подадена от ковчежника на шайката през 2017-а като финансов министър, любимецът на Бойко е декларирал два апартамента в София. Единият е 82 квадрата, купен през 2007-а за 154 510 лева, където е съсобственик със съпругата си Румяна Горанова, другият е само на жена му, закупен през 1997 г. за 50 бона.

През 2016-а пък е Горанов е декларирал депозит от 76 193 лв., а съпругата му Румяна Горанова – 11 500 лв. Двамата продължават да обитават апартамент от 180 кв. м. безвъзмездно…

Така излиза, че официалните пари на сенчестият финансист не му позволят да си купи дори боксониера в „Люлин”, камо ли къща в Меката на европейските милионери – Монако.

Материалът Новините Днес разкри: Владислав Горанов има къща в Монако, в гаража дреме порше за 300 000 евро? (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort