20.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Новините Днес разкри защо я изритаха: Моника Бийчър набутала „наши фирми“ в МВР, ето ги далаверите (ВТОРА ЧАСТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Уволнената от МВР зам.-министърка Моника Димитрова – Бийчър вече бе осветлена от Новините Днес, че уволнила незаконно служители с тежки онкологични заболявания и диабет, които са с ТЕЛК, за да вкара свои хора в системата.
Новините Днес разкри защо я изритаха: Моника Бийчър уволнила незаконно онкоболни от МВР, гаврите струват 250 000 лв. (ПЪРВА ЧАСТ)

А причината за разчистването е да се поставят „наши хора“ на подходящи позиции, да вършат работата по правилен начина, алармира наш източник под пагон.

Първо в Новините Днес: Зам.-министър Моника Бийчър изритана от МВР (ЗАПОВЕД от Гълъб Донев)

Вече написахме и, че незаконно изританите служители, които ще костват на бюджета на МВР над 250 000 лева, са изчистени от Дирекция „Управление на собствеността и социални дейности” (ДУССД) с аргумента, че се прави нов щат.
Само в Новините Днес: Моника Бийчър записана да изнудва служители на МВР? (вижте мотивите за уволнението на зам.-министъра)

В изготвянето му участват Бийчър като зам.-министър, Ася Аспарухова – зам.-директор на ДУССД, Бакърджиев – съветник, Филипов – директор на ДЧР, Славчева – н-к на отдел „Административен” в ДУССД  и бившият вече началник на отдел „Почивно дело” в ДУССД – Стоянов, близък приятел на Моника Бийчър и Бакърджиев.

МОТИВИТЕ
Разследване на Новините Днес: Кой от МВР ще лапне 300 млн. за новите лични документи (ПЪРВА ЧАСТ)

Единственият мотив е да не пречат при провеждането на обществените поръчки, да не продължи започналото разкриване на злоупотребите при раздаването на картите за почивка в почивните станции на МВР и начинът, по който се извършват разходите за дейността на почивните станции, подмяна на фирмите, извършващи доставките за дейността на столовете и бюфетите в МВР с „наши фирми”, назначаване на държавни служители на 6-часов работен ден без провеждане на конкурси по Закона за държавния служител, както и провеждане на конкурси за точно определени хора.

Проверка по рама

Новините Днес до Демерджиев и Гешев: Ето кои са играчите в МВР, посегнали на поръчка за 300 млн. лв. заради тлъст бонус

ОЧАКВАЙТЕ трета част на разследването на Новините Днес за начина на управление на Моника Бийчър в МВР
Материалът Новините Днес разкри защо я изритаха: Моника Бийчър набутала „наши фирми“ в МВР, ето ги далаверите (ВТОРА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ