20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Няма кадри: Кметицата Донка драпа за 4-и мандат, как се управлява 16 години подред?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Липсата на подготвени кадри е ужасяващо видима дори в политиката – общинската организация на БСП в Троян отново издига компрометираната Донка Михайлова за кандидат за кмет на общината на предстоящите местни избори на 29 октомври. Михайлова е кмет на Троян вече три мандата с тенденция да вземе четвърти, т.е., 16 години на върха в местната власт, припомня Новините Днес.
Тя беше единствената номинация на троянските социалисти за кандидат за кмет на общината на предстоящите местни избори, съобщи общинският председател на партията Росен Веселинов.

„В момента приключва един успешен мандат на г-жа Михайлова, което го оценяваме и оценяваме и нейните личностни качества и какво е направила за общината, не само в социалната сфера,  работата с младите хора, повишаването на доходите, запазването на едни от най-ниските ставки на данъците, привличането на новите инвеститори и се надяваме и на четвърти успешен мандат“, твърди Веселинов.
Донка Михайлова е кмет на Троян от 2011 г. насам.

„Нагласата ни е за много работа. Това е основната ми мотивация да се кандидатирам за четвърти мандат. Работи ми се за Троян. За тези три мандата  изградихме наново комуналната система на града, така че тя да обслужва  града и съседните села за десетилетия напред. Естетизирахме значително градската среда, икономиката работи устойчиво и успешно, хората имат доходи. Разбира се, пред нас има  нови сериозни предизвикателства, има  важни проекти, които искам да завършим“, каза тя.
На днешното си събрание троянските социалисти определиха и кандидатите за кметове на  12 села от общината.  В три ще подкрепят независими кандидати, а за останалите четири, където ще се избира кмет, ще бъде решено допълнително.

Проверка по рама

Новините Днес припомня, че по време управлението на Донка Михайлова възникнаха няколко казуса с криминален привкус, като незаконното ВиК, например, свързвано с нейни приближени, за което бе сезирана КПКОНПИ. Незнайно как, обаче, престъпленията не се отразиха на нейната политическа кариера и тя отново е кандидатът на БСП за управник на Троян.
Материалът Няма кадри: Кметицата Донка драпа за 4-и мандат, как се управлява 16 години подред? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ