България

Очевидец пред Новините Днес: Георги Харизанов рекетираше на летище „София” като мутра от ВИС и авер на Мето Илиенски

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

 

Довереният съветник на Бойко Борисов и пишман политически анализатор – Георги Харизанов, е започнал кариерата си като рекетьор на летище „София”, разкри само пред Новините Днес очевидец на възхода в сенчестия бизнес на бившия шеф на „Напоителни системи”, опоскал държавното дружество до стотинка.

 

Проверка по рама

Във времето преди да стане топ подмазвач на Баце Харизанов, който има няколко присъди зад гърба си, рекетирал всички вносители на фитнес добавки – протеини, витамини, минерали и аминокиселини, които внасяли стоката си през аерогара „София”, като разправял, че е лоша мутра от ВИС.

След яка платена любов с ББ Георги Харизанов яхна мерцедес за 300 бона

В периода преди 2009 г., за да сплаши вносителите, изживяващият се днес като тв бос „анализатор” парадирал с името на страховития бос на трибуквената организация и неин финансов мозък Методи Методиев – Мето Илиенски, обясни свидетелят на безобразията пред Новините Днес, който още работи на софийското летище.

Престъпният бизнес нюх на Харизанов се проявил и в друга посока – тарикатът пробутвал на фитнес клубове и познати маниаци на бодибилдинга свои собствени анаболи за бързо ваене на здраво тяло, които съвсем резонно се оказали супер отрова.

След появата на Бойко Борисов на голямата политическа сцена присламчилият се към мутрата от СИК Харизанов започва кариера в държавната администрация. След като бе уличен, че е разпродал имуществото на „Напоителни системи” за скрап, Харизанов стана по-известен като Жоро Тръбата.

 

Магазин за Акумулатори

В рекетьорските си години, обаче, гербопитекът гордо носел прякора Жоро Кита, защото бил едър като морския бозайник, забавлява се с мрачното минало на Харизанов информаторът на Новините Днес.

Вижте още:

100 млн. лева откраднати от ГЕРБ ! Затова МВР и НАП щурмуваха АПИ !

 

 

Материалът Очевидец пред Новините Днес: Георги Харизанов рекетираше на летище „София” като мутра от ВИС и авер на Мето Илиенски е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

 

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button