26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

ОХ, НА ДЯДО: Надарена миска стана пиар в Министерския съвет (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Надарена красавица напоследък събира погледите при сбирките на властта. Блондинката впечатлява с пищни форми и предизвикателни тоалети. „Галерия“ успя да разкрие коя е – това е Емилиана Стоименова, новият пиар на Здравното министерство.

Призьорка е на конкурса „Мисис Европа“ през 2019 година. Остава втора зад украинката. Тогава е представена като пиар в Икономическото министерство с 11 години стаж. Омъжена, с две деца. Явно сега е сменила ресора.

Преди да започне работа в Здравното министерство, красавицата се изявява като поетеса. Има две издадени книги. Последната стихосбирка – „Есента е атеист“ Емилиана представя в родния си Вършец. Авторката е завършила българска филология, гордеят се с нея в курорта. а увлеченията й по белия лист са от много години.

Първата си стихосбирка – „От джоба на ехото“ под редакцията на професор Николай Димитров, излиза преди 15 години.

Проверка по рама

Няколко стихотворения на чаровницата се превръщат в песни, като две от тях изпълнява Владо Димов, познат ни от риалити формати. Новият глас на здравните началници се гордее и с първото място в Шестия национален конкурс „Станка Пенчева“ в категорията „Поезия“.

Материалът ОХ, НА ДЯДО: Надарена миска стана пиар в Министерския съвет (ГОРЕЩИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ