3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Охранителят Георги напусна „Фермата“ след провал във… СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бивш охранител из испанските дискотеки напусна „Фермата“ завинаги. Георги беше изгонен от съотборниците си от „Канатица“ след слабото си представяне в отборния дуел на Арената.
В индивидуалната битка той сцепи ритловиците си много по-бавно от актьора Петър от вражеския тим „Елбетица“, докато опонентът му показа изключителна повратливост и техничност с брадвата.

Донжуанът Петър вече има женски фенклуб във „Фермата“ СНИМКА
Георги се оказа по-несръчен от балерината Мартина от зеления тим при рязането на греда и по-неточен от нея в стрелбата с прашка в щафетния сблъсък. На финала „Канатица“ масово гласуваха срещу него с аргумента, че е загубил своята борбеност.
Георги, който дълги години е живял в Испания, си тръгна със сълзи на очи от стопанството. Той заяви, че във „Фермата“ най-много е страдал от липсата на близките си.

Проверка по рама

Преди да влезе в риалитито участникът призна, че има здраво семейство, прекрасна съпруга и две деца, на чиито раждания е присъствал. След 25 години в чужбина той и жена му се прибрали в България, но наследниците му предпочели да останат в Испания./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Охранителят Георги напусна „Фермата“ след провал във… СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ