20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

ОПГ за прокурор: Красимир Дачев оплете в схемите си министерство и Агенцията за инвестиции

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Novinite-Dnes.eu вече разказа как въпреки преклонната си възраст схемаджията и слуга на Стария Фатик Красимир Дачев не спира с опитите да прибира в джоба си чужди пари и активи, забърквайки в настоящия случай направо Българската агенция за инвестиции (БАИ) и Министерството на иновациите и растежа.

Novinite-Dnes.eu до прокурор №1: Убиецът на бизнеси Красимир Дачев точи милиони през БАИ (СХЕМА)

Разкритията на Novinite-Dnes.eu наскоро бяха потвърдени точно от БАИ и от Министерството на иновациите и растежа, които потвърждават, че нито 74-годишният Красимир Дачев, нито „Свилоцел“ са свързани лица със „Свилоза ЗИК“ АД, както твърдеше повехналият хитрец, който пък ей така, случайно, бил изпратен от изпълнителния директор на „Свилоза ЗИК“ АД да получи въпросния сертификат.

Според БАИ и Министерството на иновациите и растежа ставало въпрос за грешка.

Познавайки обаче нрава на беловласия „приватизатор“ чужда собственост и безскрупулен схемаджия Красимир Дачев, не вярваме това да е просто „грешка“.

Проверка по рама

След като лъжите на Дачев излязоха наяве, е ред на компетентните органи на прокуратурата да се вземат в ръце и да проверят кой е виновен за тази „грешка“ и как така държавата в лицето на БАИ и Министерството на иновациите и растежа са се оставили да бъдат заблудени и водени за носа от фалшивия инвеститор Дачев?

Дали отново не става въпрос за организиран престъпна група както и в случая с ограбването на „Свилоза ЗИК“ АД от Красимир Дачев и италианския му колега по крими схеми Едоардо Миролио, отново разкрити от Novinite-Dnes.eu?

СИГНАЛ до НАП: Криминални сделки между Едоардо Миролио и Красимир Дачев щипнаха 10 милиона евро със „Свилоза – ЗИК” (СХЕМАТА)

И дали това не е поредната схема на Дачев, реализирана с протекции на висше държавно ниво?

Радваме се все пак, че лъжите на Красимир Дачев започват да имат все по-малка давност и вярваме, че една по една всички ще лъснат пред очите на българската общественост „като тиган на месечина“, както се казва в старата българска поговорка.

Материалът ОПГ за прокурор: Красимир Дачев оплете в схемите си министерство и Агенцията за инвестиции е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Магазин за Акумулатори

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ