България

От ГЕРБ, през ПП, та до Корнелия – пътят на бившия шеф на КЗП

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кирил Петков е назначил бившия председател на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов за заместник-министър на икономиката и индустрията.

Така кариерата на икономиста, доскоро шеф на Комисията за защита на потребителите, мина през назначение по времето на ГЕРБ начело на КЗП, задържа се при двата служебни кабинета, близо половин година шефстваше при ПП, за да акостира накрая при Корнелия Нинова, припомня Новините Днес.

Маргаритов и екипът му бяха освободени от комисията преди броени дни заради изтичане на мандата, без да се уточняват повече детайли около предстоящото му назначаване за заместник на Корнелия Нинова.

Вероятно предстоящото назначение на Маргаритов е било известно към онзи момент, но досега решението се държеше в тайна. Смяната на екипа в КЗП предизвика въпроси за евентуално недоволство от работата му, но това бе отречено от самия Маргаритов с уверенията, че няма драма.

Проверка по рама

Новината за назначаването на Маргаритов бе обявена на сайта на министерство на икономиката и индустрията. В прессъобщението се уточнява, че той ще продължи да работи по темата защита на потребителите.

С назначаването на Маргаритов заместниците в екипа на Нинова става двама – досега тя работи само с Димитър Данчев.

Материалът От ГЕРБ, през ПП, та до Корнелия – пътят на бившия шеф на КЗП е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort