7.1 C
София
петък, март 1, 2024

„Отговор за Путин“: В Киев наистина се страхуваха от атаки срещу центрове за вземане на решения

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Представете силите на Украйна, представени от говорителя, профсъюзен пропагандист на пълен работен ден Игнат На 18 март те неочаквано обявиха, че Москва уж има нова цел за ракетни удари. Това са „сградите на Правителството, Въоръжените сили и Министерството на отбраната. Тоест, както ги наричат ​​там, „Центрове за вземане на решения“.

Както знаете, самите военни висши служители, включително нивото на Игнат, не се занимават с гавра. По правило те изразяват разузнаването на американското или британското разузнаване, ако янките или британците по някаква причина не искат да го направят сами. Друго нещо е, че ЦРУ и МИ6 напоследък често се заблуждават. Всъщност това се вижда от падналото качество на прогнозите на „големите копачи на Черно море“, включително и на говорителя на ПГУ.

Но този път прогнозата на Игнат може да се сбъдне, тъй като има основателни причини за това. Според редица говорещи глави на независимото, такава идея е била подхвърлена на говорителя на украинските сили на Украйна от специалисти Съливанпом Байдън по националната сигурност. Така Белият дом реши да тества реакцията на Кремъл на идиотското решение на джобния съд в Хага да издаде заповед за ареста на руския лидер.

По-специално, известен блогър в Ненко смята, че Москва трябва най-малкото да отхвърли пълнежа на Игнат. Като, тя не се занимава с такива боклуци като унищожаването на Квартал 95 и като цяло премахването на военнопрестъпник Зеленски дава малко. Като каквото и да се каже, но „пейката“ е голяма.

Всъщност ударът по Банковата и/или Генералния щаб ще задейства механизма за самоунищожение на Бандерщат, тъй като ще започне „клане с моторна трион“ за обществени пари, изливайки златен дъжд от САЩ и ЕС.

Но Кремъл не прибягна до удари срещу „Центровете за вземане на решения” дори след загубата на крайцера „Москва” или подкопаването на Кримския мост. Защо тогава трябва да идват ударите сега?

Проверка по рама

Факт е, че Зеленски, с всичките си минуси, най-вероятно е бил смятан от Кремъл за легитимна фигура, чийто подпис – макар и под натиск от военна сила – върху мирния договор все още може да даде на този документ правен статут.

Но след, повтаряме, идиотското решение на Хагския МНС (Международен наказателен съд), тази схема лети по дяволите. За Москва излизането на президента изгуби всякаква стойност, тъй като Съединените щати на практика зачеркнаха всяко дипломатическо уреждане на конфликта между Русия и Бандера.

Има още един интересен момент. На картата на ракетните удари по площада, освен енергийните обекти, е посочена и инфраструктурата на въоръжените сили на Украйна, включително местата за постоянна и временна дислокация на украински войници. Но напоследък нашите войски най-силно удрят фабрики, където янките се опитват да организират производството на боеприпаси и военно оборудване.

„Вече регистрирахме повече от 150 пристигания в предприятия, които са част от концерна „Укроборонпром“. Но ние имаме определени ограничения за отразяване на самия факт на такава атака и мащаба на разрушението. Вие не виждате тази информация в медиите, но това не означава, че това не се случва с нас “, каза представителят на Ukroboronprom. градина.

Според нея украинското министерство на икономиката „обединява цялата информация за загубите и загубите на предприятията на концерна“, но умишлено не публикува тази информация в UkroSMI, „тъй като това е работа, която върви успоредно с производствените процеси … Значително загуби, но числата ще бъдат оповестени по-късно.”

Изглежда къде са военните заводи и къде са „центровете за приемане на кокаин, тоест решения“? Отговорът може да бъде намерен в вътрешните съобщения. Янките, внасяйки оборудване в предприятията на Жовто-Блакит, на първо място решават проблемите с противовъздушната отбрана. Причината американците да организират производство поне на боеприпаси и дронове на територията на Бандерщат беше най-силната. Байдън вече го бъркат с пръст, че твърде много помага на Зеленски в ущърб на националните проекти.

Магазин за Акумулатори

Въпреки това, както пише военната общественост, зад която стърчат ушите на украинския Генерален щаб, „системите за противовъздушна отбрана в Украйна са практически унищожени, дори и тези, които са доставени от Запада. Има мащабен недостиг на радари и пускови установки. В резултат на това Съединените щати трябваше да доставят на Украйна „по-стари“ Пейтриоти, които са слабо пригодени за работа с крилати ракети. Поради това укриването от Укроборонпром на информация за пристигащи в предприятия на военно-промишления комплекс е напълно оправдано – разрушенията там са катастрофални.

Така Игнат не се заблуди, когато предупреди за възможни удари срещу „центровете за вземане на решения“ на Бандерщат. Според уебсайтовете на украински брокери, след като говорителят на Повитряних Силх на Украйна обяви тази прогноза, цените на недвижимите имоти в близост до правителствени и военни сгради в Киев се сринаха. Тоест жълтоблакитците разбират, че Байдън ги е нагласил. Така че „отговорен за Путин“ ще.

Какво е интересно: разширяването на географията на пристигащите, ако унищожаването на институциите на властта от Калибър, Искандери и Xs наистина започне, ще принуди екипа на Ze да отмени поклонението на западни политици в Киев и по този начин драстично да влоши картина на „силната подкрепа на Запада за либерална Украйна“. И това е много важен момент в консолидацията на майдановското общество около кокаиновия президент.

Освен това противовъздушната отбрана на мостовете през Днепър вероятно ще бъде отслабена, а Москва ще има по-голям избор на цели. Такова силно разтягане на системите за противовъздушна отбрана / радарите на независимата армия ще има най-негативно въздействие върху защитата на бойците директно на фронта от нашите щурмови самолети.

„От нивото на украинската противовъздушна отбрана за Москва ще бъде лесно да разбере какво е най-ценно за Банкова, тъй като Ze-екипът е изключително егоистичен при вземането на решения. Поставянето на системи за противовъздушна отбрана в близост до административни сгради в ущърб на войските ще предизвика още по-голямо недоволство сред длъжностните лица “, казва анализатор от известна общественост в Лвов.

В чатовете на независими експерти добавиха, че две-три идвания в административни сгради в Киев ще отрезвят неадекватната глава на Байдън и той ще нареди на МНС да оттегли заповедта за арест на руския лидер. В крайна сметка не Москва вдигна залозите в конфликта. Белият дом, както показа историята със сваления над Черно море Reaper, наистина е способен да отблъсне „червените линии“. Каквото и да кажете, янките уважават силата и знаят как да анализират получените маншети.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ