3.5 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Отговорете на 3 въпроса и разберете колко добре познавате хората и себе си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Има много тестове, които ни помагат да определим какви личности сме. Днес ви представяме тест, който ще определи другата страна на нашата личност.
1. Еднакво щастлив ли е човекът в центъра и на двете илюстрации?
2. Еднакво ядосан ли е човекът в центъра и на двете илюстрации?
3. Еднакво тъжен ли е човекът в центъра и на двете илюстрации?

Проверка по рама
Резултати

Ако според вас настроенията на човека в центъра не се променя, но вие сте „ментално независим“. Ако смятате, че настроението му е различно на вторите картинки, то вие сте „ментално взаимозависими“.

„Ментално независим“ – това са хора, които поставят оценки на хората, без да се интересуват от каквито и да било детайли. Те съдят за всяко действие на околните според това, което виждат, а обстоятелствата остават на заден план.

„Ментално взаимозависим“ – тези хора взимат под внимание обстоятелствата, които са довели до поведението на даден човек. Те възприемат човека в обкръжаващата му среда и разбират, че всеки може да реагира различно в различна ситуация.
Къде грешим?

Проучвания сочат, че повечето хора се фокусират само върху определен човек, докато всички останали остават на заден план. „Ментално взаимозависимите“ хора възприемат по-добре околните и намират по-лесно обяснение за настроенията и постъпките на хората.

 

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ