България

Падение в Новините Днес: Корнелия Нинова раздава постове за изключването на Кирил Добрев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Като истинска комунистка Корнелия Нинова е измислила брутална схема за „мотивиране” на членовете на Националния съвет на партията, които вчера и днес гласуват за изключването на Кирил Добрев.

Сигнал до Новините Днес разкри, че в състава на висшия партиен орган влизат министри, зам.-министри, както и натегачи, които очакват да станат областни управители, шефове на агенции и местни държавни структури.

Разследване: Ето я Корнелия с олигарсите Любен Гоцев, Маджо и Гущеров – пресечна точка е секретарката Вяра

На всички тях е припомнено, че са заели благия пост именно заради Нинова. На незначените пък се обещава сладка кариера, кандидатстването за която минава гласуване за изключване на Добрев.

Проверка по рама

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

При тези, на които не действа схемата с назначенията, бил прилаган натиск, че и срещу тях има анонимни писма и може да са следващите изключени от редиците на Столетницата.

Според запознати стратегията с изключванията на неудобни няма да спре. Идеолог на акцията с мирис на живковизъм е личният съветник на Корнелия – бившият секретар на младежкото СДС Калоян Методиев, изгонен позорно от екипа на Румен Радев.

Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

Идеята на пудела на Нинова била да се разиграе същият сценарий като при СДС, така че да се изключват хората с различно мнение и накрая партията да остане малка еднолична формация, която да участва във властта само като балансьор.

Материалът Падение в Новините Днес: Корнелия Нинова раздава постове за изключването на Кирил Добрев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button