2.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Падна първата глава в МВР! Ето кой си замина заради окървавената София (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Заради БФС наблюдаваме упадък, хаотичните действия допълнително нагнетиха напрежение, грешки на МВР и СДВР също събраха на едно място враждуващи агитки. Това каза пред журналисти в Министерски съвет премиерът Николай Денков.
„Изпратих писмо до УЕФА и контролната им комисия, за да чуя тяхното мнение. Уволних зам.-министъра на МВР Стоян Темелакиев.

Възлагам на Живко Коцев за разследването на насилието от полицаи. Ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел”, добави още Денков.
„Нямам критики към министъра на спорта. СДВР и МВР и Общината трябва да създадат организация. Определена неадекватна оценка на обстановката има и от страна на министър Калин Стоянов, допълни премиерът. Коментарът на Стоянов бил, че нищо особено не се е случило“, заяви Денков.

„Няма да взема нито едно решение, което не е разумна за държавата. Искането за три дни за отнемане на дерогацията е вкарване в капан, няма да се поддам на извинане на ръце от ДПС и ГЕРБ. Те могат да свалят правителството, нека да го направят“, каза Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/365391262622997

Проверка по рама

Материалът Падна първата глава в МВР! Ето кой си замина заради окървавената София (ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ