19.6 C
София
понеделник, септември 25, 2023

ПАЛАВНИК: Костадин прави бебе на младата си любовница Сара (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин, се е амбицирал да стане татко за трети път, гордо рапортуваха симпатизанти на формацията. Така според неговите фенове Костадинов лично щял да даде пример как трябва да се борим с демографската криза.
Сара е завъртяла главите на Костя Копейкин

Друг е въпросът дали тази постъпка не срива претенциите на „Възраждане”, че уж са защитници на семейните ценности. Оказва се, че Костадинов е избрал за майка на бъдещото си дете не своята съпруга Велина, а 22-годишната Сара Бакалова, разсъждава „Уикенд“.

ДРАМА: Красавицата Сара завъртя главата на Костя Копейкин

Както таблоидът сензационно разкри преди няколко месеца, красавицата от Неделино и 44-годишният партиен лидер, който може да й е баща, имат любовна афера. Връзката им продължава от около година. Хлътнал до уши по девойката, Костадинов окончателно зарязва съпругата си във Варна заедно с двете им деца. Все пак, г-жа Копейкина, която набързо изтри от Фейсбук всички свой снимки с половинката си, не остава съвсем на сухо. С финансова помощ от близки до партията бизнесмени, тя откри частна детска забавачка в центъра на морската столица.
На името на Велина са и огромна част от имотите – апартаменти и баровска вила, които шефа на „Възраждане” си накупи през последните години, след като рязко забогатя от пребиваването си в политиката.

Костадин Костадинов от своя страна, зает да громи гнилия Запад в Народното събрание и да защитава руските интереси, окончателно се е преместил в София. Както и очарователната му любовница Сара, твърдят наши източници. След като връзката им бе осветена, двамата вече не си дават толкова зор да крият отношенията си, обясняват хора от партията. Всъщност, това била и целта на чаровната девойка.
След като мечтата й да е вярна спътница на „спасителя на отечеството”, чийто образ още от ученичка я кара да се вдъхновява, се сбъдва, Сара става доста по-уверена. Вместо прикрити намеци, тя доста по-настойчиво вече настоява двамата да си имат дете.

Проверка по рама

Хора от партията твърдят, че Костадинов също е склонил на идеята отново да сменя пелени и влюбените гълъбчета активно работят по темата. Активисти на „Възраждане” са убедени, че е въпрос на седмици вожда да представи официално новата си любов. Все пак, първо трябвало да минат изборите, за да не се помрачи образа му като отговорен пазител на семейните ценности.
Междувременно, новата г-жа Копейкина активно гради образ на правоверна „възрожденка”. Сара Бакалова ежедневно споделя във Фейсбук ценните мисли на лидера на „Възраждане”, снимки от партийни акции и проруска пропаганда. Извън партийните опорки, Сара не крие, че вярва в алтернативният прочит на историята. Както впрочем и повечето фенове на Копейкин, които си умират за всевъзможни конспиративни обяснения на света около нас.

От „научно доказаното” твърдение на южноамерикански шамани и откровени измамници от САЩ, че редовното пиене на белина може да ни излекува от всички смъртоносни болести, та до теорията, че ваксините срещу Ковид-18 са част от план на световната олигархия да пороби света. Според фенове на Костадиинов, конспирацията се ръководи от извънземната раса на Рептилите.

Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, подобна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си способности, Рептилите успяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и така манипулират човешките общества. Сред обсебените е британското кралско семейство и бившите американски президенти Бил Клинтън и Джордж Буш, убедени са не малко от феновете на „Възраждане”.
Разбира се, надежда за спасение от извънземното робство има. И тя ще дойде от България, става ясно от публикации, които и Сара, музата на Костадин Костадинов, вдъхновено споделя. Всеки, направил си труда да прочете брътвежите, може да се осведоми, че библейският Авраам не е евреин, а тракиец.

Алтернативните историци пишат дори и за прочутият Сфинкс, край египетските пирамиди. Оказва се, че „Сфинксът е женски и се е казвал Родопе. Това е символът на Богинята Майка, защото планината на Богинята Майка е Родопа”.

Магазин за Акумулатори

Материалът ПАЛАВНИК: Костадин прави бебе на младата си любовница Сара (ГОРЕЩИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ