България

ПЪЛЕН РАЗПАД! Седесари бягат от коалицията с ГЕРБ, „жалкият” Румен Христов ги изключва наред

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Националното ръководство на СДС току-що изключи всички членове на бургаската организация заради неплащане на членски внос, предаде репортер на Новините Днес.

Сините бургазлии обаче заподозряха председателя Румен Христов в разчистване на сметки заради принципната позиция, която автентичната десница защитава на местно ниво – излизане от коалицията с ГЕРБ.

Новината първи съобщи бившият временен лидер на СДС и едно от емблематичните лица на сините Борис Марков.

„Днес ме изключили от СДС. По ченгеджийски, за неплащане на членски внос, което е такъв майтап. Благодаря Ви, господин Борисов, благодаря от сърце! Моят ред ли дойде?! Ами време ми беше. П.С. Няма да положа никакви усилия за връщане. Нула.

Проверка по рама

Ако някоя партия си търси експерт, има абсолютно свободен на политическия пазар. Имам ясна позиция по повечето политически теми, ако някоя партия има желание, на линия съм. Време и пари си имам достатъчно, не вярвам да тежа на организацията. И ми се занимава, повъзвърна ми се желанието за политика“.

Това впечатляващо мотивационно писмо публикува бившият син лидер в своята фейсбук страница.

„Всички са изключени – цялата организация, това е вътрешно разчистване от страна на главния секретар Илия Лазаров и председателя Румен Христов. Ние сме си СДС и сме редови членове. Това са вътрешни дразги, лична вендета на глупави хора, които не знаят какво правят. Всяко оправдание е в името на бъдеще и работещи коалиции“, каза Борис Марков.

Той, брат му Костадин Марков, Вълчо Чолаков, д-р Георги Митев, Тошко Иванов, Дончо Златев, Станимир Апостолов, Димитър Петров са изключени от сините редици, сред които голямата част от тях са от повече от 20 години.

Искаме да се излезе от коалицията „ГЕРБ – СДС“ и отдавна сме се самоизключили, защото не искаме коалиция с ГЕРБ, казаха още от СДС-Бургас.

По същия начин реагира и друг активист – Дончо Златев: „Румен Христов изключил областите Бургас, Кюстендил, Сливен и Разград от СДС. По ченгеджийски, разбира се.

Магазин за Акумулатори

Ах, ти колко си жалък! Румене, чака те по-жалък край и от този, който спретнахте на Божидар. Защото СДС е кауза, а не ти е частна фирма, която да поднесеш на тепсия на Бойко Борисов, за да те направи депутат. С всичките ни напъни на цялото СДС потенциалът ти преди десет години беше 1%, днес ще 0,1%.

П.П. За тези от вас, които още се чудят кой е Румен Христов – този, който стоя прав 1 час на патерици до Бойко Борисов на форум на ГЕРБ“.

Материалът ПЪЛЕН РАЗПАД! Седесари бягат от коалицията с ГЕРБ, „жалкият” Румен Христов ги изключва наред е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button