Криминални

Пълна мистерия около трагедията с Лилия, която уби 8-годишната Вили

Пълна мистерия цари в пловдивското село Желязно. Нито близки, нито роднини, нито полиция знаят или дори не предполагат защо е убила детето си и се е опитала а се самоубие 31-годишната Лилия. Нищо не е предвещавало трагедията.

Не е имало скандали в дома на младата жена. Не е имало проблеми нито вчера, нито снощи, нито сутринта.

Лилия е започнала да облича и да приготвя за 1 юни 8-годишната Вилияна, която е трябвало да заведе на празник в училище в Пловдив. Детето е завършило там 1 клас, разкрива Блиц.

Лилия не е оставила предсмъртно писмо, нито пък с нещо е показала, че е напрегната и има проблеми.

Нашите източници казаха, че се работи по всякакви версии, включително и за тази жената внезапно да е превъртяла вследствие на стари психически травми, въпреки че според близките не е имало данни за такива.

Изключва се версията някой да е заплашвал Лилия и да я е притеснявал по какъвто и да е начин. Детето не е признато от бащата и не се знае кой е той.

Въпреки че е с висше образование, Лилия не е работила, но пък семейството отглежда доста животни в двора си и е заможно.

По тази причина се смята, че младата жена не е работила, тъй като не е имала нужда от пари.

Майката на Лилия, която живее заедно с нея и с внучката си, и нейният брат, който е живеел на втория етаж на къщата, са били на двора сутринта рано, когато чули писъци. Хукнали навън и останали вцепенени от кървавия ужас, който видели.

31-годишната Лилия е с опасност за живота в пловдивска болница. Тя се е наръгала многократно в корема като преди това е убила с удари с нож в сърцето невръстната си дъщеричка.

Хората в селото са изумени и казват, че познават семейството като добро, тихо и скромно. Младата жена е гледала много добре детето си и е била всеотдайна.

Трагедията се разигра вчера сутринта. Със случая се занимава Окръжна прокуратура-Пловдив. Има работни версии и ще се правят експертизи за употреба на наркотици или алкохол.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort