30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Пам от „Ергенът“ си търси мъж в Тиндър

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Най-коментираната участничка от „Ергенът“ – Пам Велидис, която напусна шоуто по собствено желание, заради смъртта на близък човек, се втурна да си търси мъж чрез обява в платформа за запознанства. 

Закръглената участничка твърди, че не страда от мъжко внимание, но пък е прибегнала до услугите на приложения за запознанства. 

Тя има профил в популярната социална мрежа за запознанства Tinder, пише „Хотнюз“. Макар и това приложение да се слави основно с търсене на сексуални отношения за една нощ, Пам не е уточнила какво точно очаква от обявата си. Написала е само: „Все още не знам какво точно търся“.

В описанието за себе си пък изтъква, че има натоварено ежедневие и затова може да не отговаря често на съобщенията, които и пращат. „Ако не съм провокирана не пиша първа, не поддържам безсмислени разговори“, категорична е симпатичната дебеланка. На английски пък е заявила, че няма интереси към хомофоби и расисти. Обича дъжа, книгите, пътуванията, джаз музиката, чувството за хумор и философията./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

Блиц

Статията Пам от „Ергенът“ си търси мъж в Тиндър е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ