Криминални

Пандизчия от Габрово заплаши с убийство свой колега, тикнаха го в ареста

Криминално проявеният и осъждан Пламен Константинов заплаши с жестoко убийство свой колега ѝ съпругата му и се озова за постоянно зад решетките, където ще изчака старта на делото срещу него. Ако бъде признат за виновен, го грoзят до 6 години ефективна присъда. 46-годишният мъж, родом от Габрово, бил в сравнително добри отношения с колегата си, но по необяснима до момента причина във вторник „запалил” и започнал да ръси ужасяващи закани по негов адрес.

„Ще те убия, бе! Ще те запаля! Теб и жена ти!”, крещял агресивно Пламен. До 2018 г. той е излежавал ефективна присъда. В криминалното му досие са престъпления като кражби, измами, документални измами, дори блудство. Има данни, че в един момент дори е успял за кратко да избяга от затвора. Остава неясна причината за агресията му, но колегата му се почувствал истински застрашен от заплахите и позвънил на спешния тел. 112.

Полицейски екип успял да пристигне на време на място и да тушира създалото се напрежение, като Пламен е закопчан и арестуван. Само 3 дни по-късно по искане на Бургаската районна прокуратура той е изправен пред съда и вече е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража”. Предвид крайно пъстрото му криминално минало, 46-годишният мъж като нищо отново ще се озове в пандиза за дълго – този път заради заплаха за убийство.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort