България

ПАНИКА в Новините Днес: ЮЗУ трие снимките с Иван Гешев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Паника в Югозападния университет „Неофит Рилски“! Администраторите на сайта на вуза трия всички снимки със своя питомец Иван Гешев, научи ексклузивно Новините Днес.

Доказателствата за посещения на главния прокурор в университета, станал известен като „ковачница за кадри на ГЕРБ и ДПС“, се махат ударно предвид смяната на политическата ситуация и окончателното изпадане на мутренската партия на Бойко Борисов от властовата хранилка.

Само в Новините Днес: Спас Русев мамил на изпита в ЮЗУ, спасил го… партийният секретар (КАК от шофьор се става мултимилионер?)

Любопитно е, че миналия юли в пика на протестите срещу Баце и шайката Иван Гешев, чийто дни на върха на прокуратурата са преброени, стана докторант в Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Проверка по рама

Научен ръководител на обвинител №1, заради когото 13 милиарда от ЕС са под въпрос, е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

ВМЕСТО ОСТАВКА: Иван Гешев става подсъдим (ВИДЕО)

Гешев е приет в самостоятелна форма след представяне на проект на дисертационния труд, разработен в основната му част.

Проф. Антони Стоилов, преподавател във Филологическия факултет на ЮЗУ и бивш зам. Ректор, коментира обръщането на палачинката по следния начин:

Що за достойнство трябва да имаш, когато веднага след като Народното събрание гласува правителството на ПП, трескаво почваш да триеш от сайта снимки като тези:

Материалът ПАНИКА в Новините Днес: ЮЗУ трие снимките с Иван Гешев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button