България

ПАРАЗИТИ! Народът плаща наема, тока и парното на ГЕРБ в НДК – авантата подписана от Бойко Борисов


Гнусно източване на бюджета от ГЕРБ с подписа на Бойко Борисов – народът с данъците си плаща наема, тока и парното на паразитиращите гербопитеци, настанили се на 2 етажа в Националния дворец на културата, научи Новините Днес.

Румяна Бъчварова и любовникът ѝ Миро Боршош се мазнят на Буци

Супер наглото самонастаняване е станало по времето на уличения в безброй далавери любовник на гербаджийката Румяна Бъчварова – Мирослав Боршош, който остави НДК в практически фалит.

Бившият шеф на младежкото СДС се спаси от прокуратурата, като бе набутан за заместник на Йорданка Фандъкова…

„НДК е на огромен минус. Нещата вървят към 90 млн. лева, не знам как да започнем спасяването му. Един от начините е да се освободят двата етажа от НДК (офисите на хунтата партия ГЕРБ – б.р.).

Аз показах вече документ, който е подписан от г-н Бойко Борисов – сам си е дал офиси, вземайки тези два етажа от НДК“, заяви пред БНР служебният министър на културата проф. Велислав Минеков.

Проверка по рама

По думите му партия ГЕРБ са единствените, които не плащат нищо: „Защо да не си платят тока, парното и площта, които обитават“.

Проф. Минеков коментира политическата обстановка преди предстоящите на 14 ноември избори, като заяви, че Кирил Петков и Асен Василев са „обречени на успех“. „Аз просто ще ги поздравявам отстрани, нямам повече сили“, каза той.

По думите на служебния министър на културата средствата в ресора му са достатъчни за компенсации в Covid кризата: „В сектор култура близо 65% от работещите са ваксинирани“.

Материалът ПАРАЗИТИ! Народът плаща наема, тока и парното на ГЕРБ в НДК – авантата подписана от Бойко Борисов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button